merhaba arkadaşlar..
benim orta okuldan bu yana arkadaşım hatta dostum olan kişi.. kardeşten farksız severdim onu...
ben evlendikten 5-6 ay sonra o da evlendi..görücü usulu..
ve 1 yııl kadar sonra, evliliğindeki birçok problem nedeni ile depresyona girdi...hatta daha ağırı..yanında olamadığım için, tam olarak nasıl günler geçirdi neler yaşadı bilemiyorum :çok üzgünüm:
ilk hastalandığında annesi ile bana geldiler, çok kötü durumdaydı..benim tanıdığım bildiğim hayat dolu arkadaşım ne hale gelmişti :çok üzgünüm: benden gittiği günden sonra kendisine asla ulaşamadım..
hastanede tedavide olduğu müddetçe telefonları kapalıydı..ailesini aradığımda yalnızca ''çok iyi'' denip kapatıldı telefon..
ziyaterine gitmek istedim ancak annesi , yalnızca ailesinden olanları görüştürüyorlar dedi ..
sonra eve çıktığını öğrendim..bu arada ben hamileydim ve duygusallığım hat safhada olduğum dönemlerdeydim..o dönemimde onun için döktüğüm gözyaşını Allah biliyor...
aradığımızda hep annesi çıktı ve iyi deyip kapatıyordu her defasında......
hastalığını başladığı dönemde yani hastaneye yatmadan evvel, kaçkez bana ulaşıp
sende kalmaya geleceğim, sana çok ihtiyacım var diyordu..ancak rahatszılığından dolayı unutuyordu aradığını, konuştuklarımızı..
her defasında gel, kal , her zaman yanındayım diyordum..
annesi ve eşi ise, onun ardından arayıp sakın kabul etme, o iyi değil, sende kalırsa baş edemezsin, üstelik hamilesin gibi şeyler söylüyorlardı..
yine de gelsin neden öyle diyorsunuz dedim her defasında annesine..ama kesinlikle benim görüşmeme engel oldular :çok üzgünüm:
biraz uzattım farkındayım çok doluyum şu anda senağlama
sadede geliyorum; az önce bu arkadaşımdan mesaj geldi ve çok acı şeyler yazmış.. hasta olduğu zaman zarfında yanında olmadığımı, ihtiyaç duyduğu halde benim ondan uzak durduğumu yazmış senağlama
ben nasıl anlatacağım şimdi kendimi arkadaşıma :çok üzgünüm:
hayatta en sevdiğim arkadaşım dostumdu..onu kaybetmek istemiyorum, hiç görüşmek istemezse buna da razıyım ama beni kötü zamanında arkadaşına sırtını dönen biri olarak bilmedini asla istemiyorum :çok üzgünüm:
siz böyle bi durumla karşılaşsaynız ne yapardınız ?
fikirlerinize ihtiyacım var :çok üzgünüm: