Ben toz torbasiz istiyorum. Ama her kullanim sonrasi temizkemek gozumu korkutuyor. İllaki balkondami temizlemek lazim klozete dokup calkalasak olmazmi nasil bisey bu kapagi acinca etrafami saciliyor. Ben klasik makina kullandim simdiye kadar o yuzden anlamiyorum.
Lg nin yeni ürünü var ya toz torbasız onu kullanabilirsin canım, dur hatta reklamı vardır atayım sana.
[video=youtube;ioJupa9AOzE]http://www.youtube.com/watch?v=ioJupa9AOzE[/video]
ben bu siteyi çok ciddiye alıyorum, kızların tavsiylerine uyarak ütümü aldım,
sırada elektrikli süpürge var! çoğunuz philips marathon tavsiye etmişsiniz ama çok pahalı,
philips'in önereceğinz başka modeli var mı?
canım maraton ve dyson başka alma derim:)
Bende philips marathon var.5 yıldan fazla oldu alalı.Çok çok memnunum.Emiş gücü bir kere çok iyi, herşeyinin yıkanabilir olması da çok güzel,Filtreler,toz haznesi yıkanıyor.Sesi de öyle abartı değil.Ben kesinlikle tavsiye ederim
mrb fulaycan bende süpürge araştırmasındayım philips maraton almaya karar vermiştim ama kafam karıştı şuan filtreleri yıkanabiliyormu ayrıca filtre masrafı olsun istemiyorum 5 senedir kullanıyormuşsun nasıl temizliyorsun açıklarmısın.birde ömür boyu filtre garantisi veren bosch var kullananlardan yorum bekliyorum lütfen şimdiden tşk ederim
Aldığım çamaşır makinesiyle beraber promosyon olarak gelen, sıfır, kutusunu bile açmadığım, evde yeterince yer kapladı dediğim, Fakir Power Max 2200 elektrikli süpürgenin fiyatını 200 TL'ye düşürdüm arkadaşlar, piyasanın çok altında. Araştırdım daha ucuzunu bulamazsınız. Ne ihtiyacım var, ne de evde koyacak yerim. Alın artık şunu biriniz [:)] Üstelik, aynı gün kargoya vereceğim. Fırsatı kaçırmak istemeyenlere duyurulur !!
Fakir POWER MAX 2200 CYCLONIC Elektrikli Süpürge GittiGidiyor'da 73491333
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?