modeli ne canım
Merhabalar. Hala ayni verimi alabiliyir musunuz makinenizden. Ben de marathon istiyorum ama bazi olumsuz seyler duydum uzuldum. Cevaplarsaniz sevinirim.phılıpsh maraton.cok memnunum evime gelıp kullandığımı görenler bile farkedıyor farkı:)
Evet hals ayni verimi sliyorum yaklasik 2 yil oldu memnunun ama sunu farkettim bazi supurgeler cok ergonamik pratik nereye ceksen oraya gider hafif philip maraton oldukca agir ve hantalMerhabalar. Hala ayni verimi alabiliyir musunuz makinenizden. Ben de marathon istiyorum ama bazi olumsuz seyler duydum uzuldum. Cevaplarsaniz sevinirim.
Eskiden gerçekten daha iyiydi beyaz eşya filan,annemde de bir simtel vardı,ne kullanmıştı onu:)merhaba.. son zamanlarda ki yoğun süpürge araştırmalarımdan sonra fikir olsun sizlere de paylaşmak istedim.
bundan önceki süpürgem Fakir di.. abartmıyorum tam tamına 12 (oniki) sene boyunca servis yüzü görmeden çalıştı. ve gerçekten çekiş gücü çok iyiydi. en sonunda arızalandı ve direk çöpe gitti tabii ki. geçici bir süre için LG nin uygun fiyatlı bir süpürgesini kullandım. Canım fakirimin kıymetini daha da anladım. çünkü bir taraftan süpürüyordum, bir taraftan ev toz oluyordu. ve hiç süpürülmüş gibi olmuyordu halılarım. Fakir ve dyson arasında çok kararsız kaldım, en sonunda Dyson DC37 allergy aldım. tavsiye ederim. ama pahalı diyenler kesinlikle fakir i tavsiye ederim.
Dyson sektörün en iyisidir, ancak fiyat olarak çok uçuk fiyatlarda...Ben en iyi süpürge dyson diye biliyorum,varmı kullanan?
Bu markayı ilk defa duyuyorum canım,pahalı mı?murphy richards kullanıyorum çok memnunum
Peki bunlar dysonla kıyaslanabilir mi sence?Dyson sektörün en iyisidir, ancak fiyat olarak çok uçuk fiyatlarda...
ama piyasada uzun zamandır açık ara en çok satan 2 model aşağıdakiler.
http://www.heponda.com/fakir-darky-1600w-2in1-elektrik-supurgesi.html
http://www.heponda.com/arnica-bora-5000-2400w-su-filtreli-elektrikli-supurge-tr.html
400 tl civarındaydı benim kedim var o yüzden özellikle bunu tercih ettim ayrı bir başlığı kıl tüy saç ne varsa topluyo dönen fırçalı bi başlık başarılı bi alet bir çok çeşidi de var anti alerjik falan oldukça kaliteli bi marka hele bir de kahve makinesi var şimdi onu alıcam kısmetseBu markayı ilk defa duyuyorum canım,pahalı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?