En iyi estetik doktoru ?!

tulpy

Stay weird.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2020
37
46
3
Merhaba, ben daha önce estetik ameliyatı oldum (1,5 sene olacak). Özel bir hastahanede profesör tarafından. Fakat hiç beğenmedim. Ve burnumda iki tane küçük top gibi duran birşey var (sivilce gibi duruyor) galiba kemiğe tam iyi şekil verilmemiş birde ucu çok top gibi duruyo hiç beğenmedim . Cidden çok pişmanım o doktoru seçtiğim için. Birdaha yaptırmak istiyorum. En iyi doktorun Emre İlhan olduğunu söylüyorlar. Bu doğruysa direk sorgusuz sualsız yaptıracağım. İkinci kez olacağım için perfect olmasını istiyorum.

Ben de ilk yaptiricam arayistayim. Emre ilhan için burunları çok kalkık yapıyorlar diye okudum bu forumlarda. Instagramina baktim cidden oyle ama guzel gorunuyor .ama benim favorim şimdilik prof. Fahrettin yilmaz

Baris Cakir bence
Ben de ilk yaptiricam arayistayim. Emre ilhan için burunları çok kalkık yapıyorlar diye okudum bu forumlarda. Instagramina baktim cidden oyle ama guzel gorunuyor .ama benim favorim şimdilik prof. Fahrettin yilmaz
Benim favorim Baris Cakir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…