En İyi Gerilim Filmi

prenses izledim bu filmi dün akşam
kızların yüzünden erkekler de öldü ya :18:
üzüldüm

evet*canım*arada*onlarda*kaynadı*amac*kadın*tıcaretı*kız*evıne*donemedı-asyaya-calıstırılmak-uzere*satıldı:2::2::2::2:
begendıgıne*sevındım

Mesajlara genel olarak baktım da, bazı arkadaşlar korku filmlerini sevmediklerini belirtip, gerilim filmlerinden bahsetmişler ama burdaki bir çok filmin ana türü korku... Korku filmlerinin çok büyük bir çoğunluğu gerilimi içinde barındırır zaten.

Buried(Toprağın altında) dün akşam dvd de izledik.Aynı kareye 1.5 saat bakmamıza rağmen gerildik.Tavsiye ederim.

the shining,srpski film , hostel 1-2, saw serisi , cannibal holocaust , martyrs,

the shining,srpski film , hostel 1-2, saw serisi , cannibal holocaust , martyrs,

Martyrs duygularımı karıştıran hoşuma gitmeyen bir film oldu. kadınlar dayanışması gücü birden çıkıveriyor içinizden bu filmi izlerken dayanamadım açıkçası :96:
Saw serisi herzaman ilgimi çekmiştir... Ne kadar kesme biçme olsada ders verici olduğuna inanıyorum

cannibal=holocaust=yasakli-film-sanirim
nerden=-izledin
konusu=nasildi=canim

evet birçok ülkede yasaklanmış bir film.

ben google videodan izlemiştim ama kaldırmışlar sanırım.

bir grup avrupalı maceracının yerliler ile bir belgesel çekmek için gittikleri amazon ormanlarında başlarına gelenler anlatılıyor.çok kanlı ve vahşet içeren sahneler var.canlı canlı hayvanları kesiyorlar burada söyleyemeyeceğim kadar kötü olaylar mevcut.

uzun zamandır otel serisini izlemek istiyordum
dün ve bugün kısmet oldu
dün otel 1 bugün de otel 2 yi izledim
ilki biraz daha başarılıydı
3.filme açık kapı bırakmışlar dilerim çekilir

ben hiçbi filmden korkmazdım korkçaım bi film arıodum hep taaa ki The Shining i izleyene kadar:18::18: o nasıl bi filmdir 3 gün rüyama girdi uyuyamadım resmen.jack nicholson ı başka bi filmde görsem korkuyorum artık o derece filmde o çocuğun redrum redrum demesi rüyalarıma girdi ayy bak tüylerim diken diken oldu anlatınca bile harika ötesi bi film tavsiye ederim herkese izleyin hak verceksiniz bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…