En İyi Gerilim Filmi

En son izlediğim gerilim filmi; Julia's Eyes(Julia'nın gözleri)..Muhteşem bir gerilim filmi.Çok kişiye önerdim ve izleyipte beğenmeyen olmadı.2010 yapımı filmin yönetmeni Guillem Morales.Senaryo da kendisine ait.

benim için en iyi gerilim filmi 1408 yorumlara göz attım da genelde çoğu kişi bu filmi yazmış demek ki baya izlenmiş bi film ben yakın zamanda izledim..
bir de zindan adası diyebilirim açıkcası fazla gerilim filmi izlemeyen biri olarak benm için baya gerilim doluydu ama leonardo olduktan sonra en korkunç en gerilim dolu filmi bile izleyebilirim

Kimse yazdı mı bilmiyorum ama ben SHINING'e bayılırım, öyle kanlı, kesmeli, doğramalı filmleri ben de sevemiyorum ama bu psikolojik gerilim, tam bir şey olacak derken kalbiniz gümbürderken aniden durma, mehteran yürüyüşü gibi aslında belli tempoda gidip gidip sizi şaşırtması dolayısıyla bayıldığım bir film ve hem de büyük bir Jack Nicholson hayranı olarak filmi şiddetle tavsiye ederim.

Bu ikisini ben de şiddetle tavsiye ediyorum. Ayrıca Kızıl Nehirler ve Identity(Kimlik) filmlerini de öneririm. Ben 23'ü de seviyorum ama kimisine sıkıcı gelebilir.

Korku filmini çok severim amaa, izlerkende kendimi cok kasarım :)) hatta bazen kendımı kaptırıp, asırı derecede konustugumu bılıyorum ahhaha :))

Sizin yazdıklarınız dışında cannibal holocaust ,salo or the 120 days of sodom aklıma gelmeyen çok film var .

Kızlar korku filmlerini çok seven birisi olarak önereceğim filmler:Cigarette Burns,Jennifer ve Mother's Day
Cigarette Burns: Konusu izleyen kişinin bilinç altını etkileyen onu sadistleştiren yasaklanmış bir filmle ilgili.Başroldeki eleman o filmi aramaya başlıyor.
Jennifer: Mideniz sağlamsa izleyin derim.Bazı arkadaşlarım tahammül edemeyip izlemediler.Ama bence abartılcak birşeyi yok,iletisi güzel bir filmdi kadın-erkek ilişkisine dair
Mother's Day: Korku değil bir gerilim filmi.Gerilim filmlerini özellikle rehin temalı filmleri hiç sevmeme rağmen bu filmi izlerken zevk aldım sürükleyiciydi

Ve bir de cannibal holocaust adında bir film var çok eski bir film ve şuana kadarki en çok ülkede yasaklanmış film rekoru taşıyor.Gerilim-korkudan ziyade sağlam bir mide isteyen bir film.Çekildiği zamanın teknolojisi düşük olmasına rağmen çok gerçekçi sahneleriyle dikkatimi çekti.İlgilenen varsa izlesin bu filmleri.Yine isterseniz pek çok korku filmi daha tavsiye edebilirim
iyi seyirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…