En İyi Gerilim Filmi

Human Centipede var bir de önerebileceğim .Çok film izleyince aklıma gelmiyor hepsi.

Evet canım Deodato da boşuna tutuklanmadı yani ,gerçi öldürüldüğü iddaa edilen oyuncuları tek tek bulunca davası düşmüş ama bilemicem .

Paranormal activity

Şimdi izledik :18:

film izlerken gerçekten gerilmek istiyorum..ben toplumsal panik olan neyin ne olduğunun bilinmediği filmlerden hoşlanıyorum..ama seyrettiğim kadarıyla gerilim diyebildiğim yok.mesela Dünyalar Savaşı gerilim değil ama başlangıcındaki panik iyiydi-mistik olaydada bir panik vardı bazı sahneleri iyi işlenmişti ama yine bir gerilim değildi.. 28 gün sonra-28 hafta sonra beğendiklerim arasında..bunlara benzer film bilen varsa tavsiyesini bekliyorum..

Evet Frozen gayet başarılıydı :18:

'4.tür ' iyi bir gerilim filmi .Üstelik filmde olan olayların gerçek bir hikayeye dayandığı söyleniyor.Bu olayı gerçekten yaşayan kadın da filmde röpörtaj veriyor.Kendisi bir psikiyatr olay Alaska'da geçiyor.Araya gerçek belgesel görüntüler de eklenmiş iddiaya göre .İnandım ve severek gerildim

Son düzenleyen: Moderatör:
Hmmm .Bana göre tek düze bir kurgusu olan ,gerçek olduğunu iddia eden ses kayıtları ve görüntülerler süslenmiş ,evrende tek değiliz mesajını veren ,saçma sapan bir film bence.
Bu film "en"lerin arasına girer mi :/ tabii ki hayır .

Son düzenleme:

Zevkler ve renkler meselesi...

'Seven' filmi de güzel bir gerilim filmi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Az sonra izlenecek tarafımdan
Yorumumu yazarım ben de

İzlemiştm bu filmi.Klasik olmuş bir gerilim filmi .mia farrow(ki kendisi woody allen 'ın eski eşi olur) çok inandırıcıydı hamile ,kafası karışmış rosemary rolünde .Bazı sahneler sinir bozucu.Korkmamış ama gerilmiştim .Bir de kısa saç birine ancak bu kadar yakışır.Bu filmden sonra bir çok kadın saçını mia farrow gibi kestirmek istemiş .

Son düzenleme:

Eşim daha ilk 10 dakikasında kasvetli olduğunu söyledi filmin..
Tek başımayken izlerim artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…