En İyi Gerilim Filmi

oo nasıl da unuttum, "küp" serisi, 3 film , ben sadece 3.yü izleyebildim ama diğerlerini arıyorum.
ayrıca ispanyol yapımı "kapan" adlı filmi de özellikle zeka oyunlarını sevenler kaçırmasın...

diğerleri

tepenini gözleri

ölümcül deney

30 gün 30 gece

testere

Hayalet sürücü
ölümcül deney
beynim durdu isimleri aklıma gelmeyen beğendiğim filmler var ama aklıma gelince yazarım

evet kapan... onu nasıl unuttum ben...:uhm:

evet "kapan" diye çevrilmiş ama esas adı Fermat's Room, ünlü matematikçi Fermatın adını takma ad olarak seçen birisinin kurduğu bir tuzak üzerine kurulu film. Hatta konusunu yazayım:

Tür : Gerilim / Gizem
Gösterim Tarihi : 11 Nisan 2008
Yönetmen : Luis Piedrahita , Rodrigo Sopeña
Senaryo : Rodrigo Sopeña , Luis Piedrahita
Yapım : 2007, İspanya , 90 dk.
Oyuncular: Lluís Homar (Hilbert) , Alejo Sauras (Galois) , Elena Ballesteros (Oliva) , Santi Millán (Pascal) , Federico Luppi (Fermat)

Konu: Dört matematikçi, gizemli bir ev sahibi tarafından hafta sonunu geçirmek ve büyük bir bulmacayı çözmek üzere davet edilir. Hiçbiri birbirini tanımamaktadır. Bildikleri tek şey ise, hepsini oraya davet eden kişinin FERMAT adını kullandığıdır.

Her birine detaylı bir şekilde nerede ve nasıl buluşacakları, davet yerine nasıl gelecekleri ve orada kendi isimleri yerine hangi takma isimleri kullanacaklarına dair bütün bilgiler verilmiştir. Kendilerine verilen isimler tarihteki ünlü matematikçilerin isimlerinden oluşmaktadır: Pascal, Hilbert, Galois....gibi.

Şehir dışında, izole edilmiş bir evde her türlü konforla hazırlanan küçük bir odada bu problemi çözeceklerdir. Odaya en son ev sahibi Fermat gelir. Fakat kısa bir sure sonra gizemli bir telefon çağrısından sonra hemen ayrılır. Ardından odanın kapısı kilitlenir.

Ve ilk problem SMS olarak gelir. Çözmek için bir dakikaları vardır. Görünüşte basit bir mantık problemidir bu. Fakat dakikalar geçer problem bir türlü çözülemez. Ve aniden duvarlar hareket etmeye ve oda daralmaya başlar. Tek çıkış yolu, verilen problemleri oda tamamen kapanmadan zamanında ve doğru olarak çözmektir.

benim bugüne kadar izlediğim 5 yıl önce izlemiştim heralde ilk kez en iyi film Diğerleri ydi..filmin son 5 dakikasına kadar düşündüğünüz herşeyi altüst eden seyrettikten sonra epeyce kafa kurcalayan bi filmdi..çok film izledim ama aklımda en çok kalan ikinci film kelebek etkisi oldu..ama arkadaşlar 3 yıldır izliyorum lost kadar iyi yapılmış başka bi dizi seyretmedim..her bölmü ayrı bi merak ...

6.his ve ölümcül sis çok muhteşemdi çok severim gerilim içerikli filmleri

Geçenlerde kuzenim film dükkanından amcanın birinin tavsiyesiyle bir tane gerilim filmi almış begenmemiş geri götürdüler degiştirmişler değiştirdiklerinide begenmeyince tekrar götürmüşler amcanın dedigi şu oldu KIZIM HALA GERİLMEDİNİZMİ heheheheheeheh:roflol:

Çok komik ama ben karayip korsanlarını sinemada eşimle seyretmiştim ve seslerden çok etkilendigim için ani bir sahnede acayip irkilmiştim sesten kaynaklı ama eşimide korkuttum sonra kenimi o kadar güldümki bide onu korkutmuştum hahaha, bu yüzden sinemada pek korku filmi seyredemiyorum...

arkadşalr gerçekten korkup ve de gerilmek istiyorsanız musallat filmi bi türk yapımı önce türk yapımı die biraz tedrgin oldum ama izleyin ce tek kelime muhteşem gerçekten korkmak istiyosanz korkuyu iliklerinzde hissedeceksnz emn olun buna

Benim de ilk aklıma gelen Nicole Kidman'ın Diğerleri adlı filmi oldu..
Özellikle hayaletli filmlerde çabuk geriliyorum ama mantık örgüsü çok önemli.Çoğu sahnede gerilsem bile,sonradan mantık hatalarını buluğum filmlerin puanı düşüyo bende:))

bencede tepenin gözleri harika bir flim ben ilk izlediğimde yarısında bırakmıştım

çok kanlı filmleri sevenler için "içerde" filmi.
hayatımda seyrettıgım en kanlı filmdi.mideniz kaldırmayabilir.
lanetli topraklar musallat en son seyrettıgım gerılım filmleri arasında en iyileriydi.telefondaki yabancıyı da begendim.

evt içerde filmi çok güzeldi bnde ilk 10 dk sıkıldım ama sonra baya bii heyacanlandrdı bni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…