• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En İyi Gerilim Filmi

the descent (cehenneme 1 adım) beni şahsen çok germişti :1ninca:
ringu da güzeldi (the ring değil, amerikan olanı ben beğenmedim japon daha gericiydi bence)

daha vardır ama aklıma gelmedi, hep gerilim filmlerine gidiyorum zaten :roflol:

the others (diğerleri) eski bi film ama çok başarılı.

Oyuncular
Nicole Kidman, Fionnula Flanagan, Alakina Mann, James Bentley, Eric Sykes, Christopher Eccleston, Elaine Cassidy, Renée Asherson, Gordon Reid..

Konusu:
2. Dünya Savaşı'nın son günlerinde, tenha Jersey Adası'nda bir genç kadın kocasının cepheden dönüşünü beklemektedir. Grace iki çocuğunu Viktorya tarzı büyük ve güzel evinde büyütmekte ve sadece orada güvende olabileceklerine inanmaktadır.

Fakat artık güvende değildirler...

Açıklanamaz şekilde ortadan kaybolan hizmetçilerinin yerine gelen üçlüyle beraber şaşırtıcı olaylar başlar. Grace'in kızı, evin her odasını gezen belirsiz varlıklar gördüğünü ve onlarla konuştuğunu iddia etmektedir. Başlangıçta Grace, kızın sözlerine inanmamakta dirense de, çok geçmeden bu davetsiz misafirlerin varlığını kendisi de hissedecektir.

Grace, onların kim olduğunu ve ailesinden ne istediklerini öğrenebilmek için herşeyden vazgeçmeli ve doğaüstü inançların ortasında kendi cevaplarını bulmalıdır...

evet ben de bu filmi çok beğendim acayip etkileyici ve çok güzeldi :bbo::1ninca:

DİĞERLERİ mükemmeldi insanın ölmeden önce yapması gereken seylerden biri bu filmi izlemek olmalı.

gerçekten dierleri harika bi filmdi ben bide robert de niro nun saklambaç ve tanrıdan gelen filmlerini çok beğenmiştim

Arkadaşlar eski bir film ama süper tek kelimeyle "pet semetary " "hayvan mezarlığı" izleyin kesinlikle şimdi böylesini çekemiyorlar...sengözlerimebaksanab

hımmm blody mary (kanlı mary)
şehir efsaneleri serisi
the cube serisi
diş perisi (mutlaka seyredin)
ölülerin günlüğü
28 gün sonra
tepenin gözleri
hostel ..... (mükemmel özellikle 1 i)
dehşet odası

Son düzenleme:
ilk baştaa çok kişi sölemiş ama benimde sölemeden geçemiyceğim:
NİCOLE KİDMAN diğerleri filmi,iskelet anahtar , kelebek etkiside güzeldi birde son zamanlarda shutter yani resimdeki hayalet filmini izledim gzel bir filmdi odaa aklıma daha gelmediii:)=

kimlik, saklambaç, yüksek tansiyon, 1408, gothika, diğerleri, misery die bı fılm turkceye ne dıe cewrııldı bılmıorum, teksas katliamı, kuzuların sessızlıgı we hanıballer ama eskı olanlar yenı cekımı degıl, otel2, testere serısı ama 4 kotu bence, kelebek etkisi 1, çıldırış, ölüm çıkmazı bu ısımde ıkı fılm war ıkısı farklı eskı olanı acaıp sınır bozucu we gerıcı, deney... sımdılık aklıma gelenler bunlar...

en iyi demiyim ama benim en çok beğendiğim film saw 1*2*3*4 tüm serisinide beğendim filmin senaryosu müthiş bir hayal gücüyle yazılmış .....

1408 ve testereyi diyorum testere biraz iğrenç ama geriliyorsunuz dördünüde izledim 1408 de çok hoş yani bence:D

e-katil çok hoşuma gitmişti benim.hatta sırf finali için bile izlenir bu film gerçekten müthiş bir finalle bitiyor

tabiki en başta testere serisi,korku kapanı 2, hasat zamanı,30 gün gece bence hepside çok iyiydi

benimde en beğendiğim korku filmleri
Tepenin gözleri
cehenneme bir adım
merdiven altındakiler
mumya evi

bende halka 1,iskelet anahtar,saw ın tüm filmleri,diğerleri,hanibal ve kızıl ejder favorilerim arasındadır.

1-iskelet anahtar
2-testere serisi
3-halka1-2
4-identity(kimlik)
5-korku kapanı 1-2
6-the others (diğerleri)

bu filmler benim için number 1
tekrar tekrar izleyebilirim:)

Back
X