• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En İyi Gerilim Filmi

Disturbia / Şüphe

suphe1am2.jpg

2944h2p.jpg

Senaryo
Craig Rosenberg, Doug Miro

Tür:
Dram, Korku, Gerilim

Yapım:
ABD 2009 87 dakika (Renkli)

Güney Kore filmi “Karanlık Sırlar”ın yeni çevrimi “The Uninvited-Davetsiz” iki kızkardeş ile üvey anneleri arasındaki ölümcül irade savaşını konu alıyor.

Psikaytri kliniğinden taburcu olan Anna adlı bir genç kızın annesinin şüpheli ve zamansız ölümünü çevreleyen gizem perdesini aralamaya kalkışması üzerine gelişen ölümcül irade savaşları anlatılır. Anna’nın babası Steven, annesinin eski hemşiresi Rachel ile nişanlanmıştır. Anna’nın yaşadığı umutsuzluk, annesinin hayaletinin ortaya çıkıp intikam istemesi üzerine korkuya dönüşür. Annesinin hayaleti, katil olarak Rachel’i işaret ettiğinden Anna ile kızkardeşi, Rachel’in geçmişini araştırmaya başlarlar.

İZLEDİKTEN SONRA SONUCA SASIRIYORSUNUZ

İlk çıktığın da sinema da seyrettiğimiz sinema da ki bir çok kişinin korkudan sinemadan çıktıklarını gördüğüm ve bizi koltuklarımıza yapıştıran 2 film vardı..​

Teksas katliamı :
20'li yaşlarında bir grup genç, uyuşturucu satın almak için New Mexico'ya seyahat etmek üzere yola çıkar. Yolda bir katliamdan kurtulmayı başaran genç bir kıza rastlayan grup rota değiştirerek kızı en yakın kasabaya bırakmaya karar verirler.

Gençlerin vardığı kasabanın şerifi genç kızın kurtulduğu katliamın sorumlusu Leatherface'i alt etmeye çalışmaktadır. Amacını gerçekleştirmek için gençleri yem olarak kullanmaya karar veren şerifin planına göre Leatherface seyahat halindeki gençleri takip edecek ve Texas sınırlarının dışına çıkacaktır. Fakat işler planlandığı gibi gitmez; gençlerin aracı eski bir mezbahanın yakınında arıza yapınca Leatherface'in yeni hedefi olurlar.

Kurt Kapanı :
Liz, Kristy ve Ben sırtlarına çantalarını alıp Avustralya gezisine çıkan üç çılgın gençtir. Planları bol bol eğlenmek ve yeni yerler keşfetmektir.

"Wolf Creek" Ulusal Parkı'na geldiklerinde önlerinde uzanan geniş araziye baktılarında gençliklerinin bütün heyecanının, dostluklarının, aşklarının güzel hayallerine dalarlar. Başlarına gelecek olan dehşetten habersiz....

Arabalarının bozulması ile çaresiz kalan gençler yoldan geçen birilerinden yardım almak için beklemeye başlarlar. Gecenin karanlığında gözlerini kamaştıran ışık Mick Taylor adındaki esrarengiz adamın kamyonetinin farından başka bir şey değildir. Kendilerine yardım edeceğini söyleyen bu adama güvenip sabahın ilk ışıklarıyla yollarına devam etmek üzere uykuya dalarlar. Ama gençler Mick'in gerçek yüzünü göstermesiyle sonunda dehşet olan bir yola doğru gideceklerdir.

Gerçeklere dayanmasıyla dikkat çeken film Avustralya'nın kimsesiz bölgelerinde yaşanan olayları konu alıyor.

Bence şu ana kadar izlediğim en kaliteli gerilim filmi The Others (Diğerleri) idi.
107789_3.jpg

meraba kızlar bende gerilim sever biri olarak aranıza katılmak istedim. korku çok sevmiyorum ama sonu sürprizli yada çok iyi kurgulanmış gerilim filmleri çok hoşuma gidiyor Diğerleri ve yazan olmamış galiba ama Altıncı His favorilerim. Bide önceki sayfalara baktım ama Küp serisini seven de yok galiba, ben çok sevdim hatta yenisini de merakla bekliyorum.

Bu arada Japon filmlerini seven varsa Ölüm Oyunu(Stay Alive) güzel bir film. Hükümet artan şiddet olaylarını engellemek için bir yöntem buluyor. Gençler bir adaya hapsediliyor, birbirlerini öldürmeleri isteniyor üç gün sonunda bir kişiden fazla hayatta kalan olursa hepsi ölecek. Tavsiye ederim ben sevmiştim.

Bu arada Japon filmlerini seven varsa Ölüm Oyunu(Stay Alive) güzel bir film. Hükümet artan şiddet olaylarını engellemek için bir yöntem buluyor. Gençler bir adaya hapsediliyor, birbirlerini öldürmeleri isteniyor üç gün sonunda bir kişiden fazla hayatta kalan olursa hepsi ölecek. Tavsiye ederim ben sevmiştim.

bu tarz bi film izlemistim islah edilmek uzere ailerin onayiyla bi adaya gonderiliolardi ordada bu tarz yontemlerler uygulaniodudu olum adasiydi sanirim adida

Back
X