Göz Çevresi Bakımı En iyi gözaltı kremi sizce

Her genç kızın başına mutlaka gelir bu tür olaylar :) geçmiş olsun herames

Aynen yaş 30 gelince öğreniyorsun ister istemez ne kullanıp kullanmayacağını tabi bu arada deneme tahtası oluyoruz :) benim cildim yağlı birde yani kırışıklık çok geç olur bende yüz boyun bölgelerimde ama dinç kalması için artık düzene soktuğum bakımlarım var ve ciddi sonuçlar alıyorum .Birde ben ek olarak vitaminlerde kullanıyorum onlarda çok etkili tabi genetik faktörüde var ben çevremden sıkça duyduğum gibi en fazla 23 yaşlarında görünüyorum ama benim annemde öyle genetik yani bazı şeyler yine de geleceğe yatırım yapmakta fayda var ben özellikle vücuduma çok dikkat ediyorum hastalık oldu bende spor yapmadan duramıyorum ama ağırdan almam gerekicek çünkü baya kas yaptım da seviyorum ya öle ama biraz daha abartırsam erkeksi bir vücudum olacak :D

Aynen benimde sephorada başıma geldi o olay ben oraya araştırıp gittim bi ürünü ordaki kız bana daha pahalı bi ürünü aldırdı hiç memnun da kalmadım bundan bi kaç ay önce o araştırdığım ürünü aldım ve mükemmel çıktı bi daha o kıza lanet ettim vallahi içimden

Gözaltı lekelerde artış var son zamanlarda, hava kirliğimi ,egsoz mu nedir bilmem, ya da uyku düzenim bozul ondan mıdır ? bilemedim. Gittim geçenler taksim istiklal caddesinde demirören avm de giriş dükkanların birine , kızın biri kafamı iyice karıştırdı 600 liralık krem önerdi. Fiyatına mı yansam, bir kaç teknik terimle beni kitlemesine mi bilemedim.
Uygun fiyatlı ama tamamen doğal krem istiyorum.Korkarım valla yan etkisinden filan. yıllar sonra dahi üzüleceğim bir hata yapmak istemiyorum.

Gözaltı lekelerde artış var son zamanlarda, hava kirliğimi ,egsoz mu nedir bilmem, ya da uyku düzenim bozul ondan mıdır ? bilemedim. Gittim geçenler taksim istiklal caddesinde demirören avm de giriş dükkanların birine , kızın biri kafamı iyice karıştırdı 600 liralık krem önerdi. Fiyatına mı yansam, bir kaç teknik terimle beni kitlemesine mi bilemedim.
Uygun fiyatlı ama tamamen doğal krem istiyorum.Korkarım valla yan etkisinden filan. yıllar sonra dahi üzüleceğim bir hata yapmak istemiyorum.

Girişteki mağazayı diyorsun bende 5 ay önce ordan aldım gözenek kapatıcı ama araştırıp gitmiştim zaten bunu alıcam dedim orda tester da denedim ne olur ne olmaz baktım süper kıydım paraya vallahi ama değdi yani

Aynen benimde sephorada başıma geldi o olay ben oraya araştırıp gittim bi ürünü ordaki kız bana daha pahalı bi ürünü aldırdı hiç memnun da kalmadım bundan bi kaç ay önce o araştırdığım ürünü aldım ve mükemmel çıktı bi daha o kıza lanet ettim vallahi içimden
Kesinlikle araştırıp emin olarak girmek gerekiyor o mağazalara,yoksa hiç aklınızda olmayan şeyleri alıp çıkıyorsunuz,ev kullanılmayan kozmetik ürünlerle dolu,bir defasında biri bana biz hayal satıyoruz demişti,öyle bir anlatıyorlar ki hayallerinizş süsleyip gönderiyorlar ve sonra acı gerçeklerle karşılaşıyorsunuz:(

Back
X