En iyi halı markası nedir??

şagi halıda hangisi iyi bilen var mı? bu arada ben evliyim.halılarım el halısı.milas ve hint halıları.kaliteli halılar ama yıkamada sorun çıkabiliyor.silince sorun yok...

kızlar hazır halı konusunu okurken aklıma takılan bir soruyu sorayım sizlere dedim,cevap verirseniz sevinirim. halılar ve perdeleri kız tarafı mı alıyor? yoksa sadece yatak odası ve mutfak için olanları mı kız tarafı alıyor?

benm bildiğim erkek tarafı alır, ama yöreden yöreye farklılık gösterebilir elbet... bu arada bizde halılarımızı değiştrdk 1,5 yıl evvel merinos aldık çook memnunuz halılarımızdan... açık renk üstelik, lekeler ıslak mendille bile çıkıyo...

kızlar padişah halı nasıl? bir arkadaş önermiş ama başka kimse bişi yazmamış evimize saray ve padişah almayı düşünüyorum kaşmirin modelleri çok güzel ama kimse memnun değil :(( çok kararsız kaldım

Bende Royalden şikayetçiyim.Shaggy halı aldım 1 ay sonra tüyleri tabana yapıştı. Firma malının arkasında durmadı.Modelini çok beğenmeme rağmen aldığıma bin pişman oldum.

Kalite olarak Atlas derim. Annemler 20 senedir kullanıyorlar. hala sapasağlam. İplikleri bile çıkmamış. Ancak bu zamanda artık rekabet oramı mevcut. Uygun fiyat halılar mevcut. Eğer ilerleyen zamanlarda halıları değiştirmenizi düşünüyorsanız bence iç pahalı halı almanıza gerek yok. Atlasların renk ve desenlerini ben beğenmedim açıkçası.
Bn merinos aldım ama him memnun değilim açıkçası. Pamukçuk bırakıyorlar. Bir halım da boyasını verdi yıkarken. Açık gri ve sarı renkliydi. Bir daha asla merinosu tavsiye etmem. Padişajın renk ve desenlerini beğeniyorum ama kullanmadım hiç.

Saray'dan aldım halılarımı ben de. Küçük odam ve mutfak hariç. Gerisini Padişah'ın kampanyalı ürünlerinden aldım.
Umarım doğru bir karar vermişimdir. Bu akşam gelecek halılar bakalım eve serince nasıl duracak. Halı seçmek cidden çok zormuş ama :)
Allah herkese kolaylık versin :)

arkadaşlar halı almak seçmek gerçekten çok zormuş ne zamandır araştırıyorum ve kafam çok karıştı gerçekten netten araştırdığım kadarıyla 3K Konsept-eksprit halı var modelleri renkleri çok hoşuma gitti ama yerinde görmek lazım tabi netten baktım ama site yapım aşamasında bu markayı duyan yada kullanan varmı yardımcı olurmusunuz bir de satış yerlerini nereden bulabilirim ben izmirde yaşıyorum şimdiden teşekkürler arkadaşlar ..

arkadaşım ben sana royal halıyı öneririm
hem antibakteriyel hemde sigortalı
leke çıkmayınca değiştiriyolar

saray halı kaliteli ama çok ağır değil mi? bir de halının modası çabuk geçiyor, halımı 10 yıl kullanmak ta istemem doğrusu :9::9:

Son düzenleme:
Benim Tavsiyem Halı Alırken Konsept Markalar Haricinde Bilindik, Duyulduk Markalardan Almanız. Konsept Markalar Bir Üründen 1 Adet Yapıp Değeri Örnek Veriyorum 300 TL Olan Bir Halıyı 3000 TL ye veriyor..
Fakat Merinos Halı-Sanat Halı-Dinarsu Vb. Gibi Kendini İspatlamış Halı Markalarında O Konsept Ürün Satan Mağazaların Çok Yüksek Fiyatlara Satmış Oldukları Halıların Seri Üretim Halini 5de1 Fiyatına Alırsınız Kalite Olarakta O Konsept Ürün Yapan Yerin Ürününden Daha Kaliteli ve Daha Uzun Süre Kullanabilirsiniz ki Hepsi Garantili.. Mesela Patchwoork Halılar Vardır El Dokuma Bu Farklı Bişeydir Sonuçta Bir Emek Var ve Adı Üstünde El Dokuma ama El Dokuma Olmayıp Birebir Desenlerle El Dokuma Havası Verilmiş Makine Halıları Vardır Ve Kullanım Şeklinden Tutun Kullanım Ömrü Bile Daha Uzundur. Mesela Ben El Dokuma Patchwoork Halıları Çok Beğeniyordum. 160x230 Ölçüsü İçin Aldığım En Uygun Fiyat 1.200 TL Gibiydi Daha Sonra Hem El Dokuması Olanını Hemde Makine Halısını Satan Bir Site Buldum www.halimarketim.com.tr Adında Mağazaya Gittim Ürünleri Canlı Olarak Gördüm El Dokuma Olanı Hemen Belli Ediyor Tabiki Kendini ama Eskitilmiş Görüntüsü Olduğu Otantik Bir Görüntüsü Vardı ve Benim Eşyamada Uyum Sağlamıyordu Makine Halısı Olanı Daha Hoşuma Gitti ve Fiyatıda Daha Cazip Geldi. Bende Sanat Halının Patchwoork Serisini Aldım 6 Aydır Kullanıyorum Silmesinden Tutun Bayramdan Önce Yıkamayada Gönderdim Pırıl Pırıl Hiç Bir Sıkıntı Olmadan Ürün Geldi.. Yani Özet Olarak Halılara O Kadar Yüksek Fiyat Verilmesine Gerek Yok Modaya Yetişmek Zor Çünkü..

Back
X