En iyi hamburgerci?

Taksim Kızılkayalar ilk aklıma gelen yer ama ıslak hamburger buna dahilse tabi :)

Rica ederim :) olsa şimdi bi kaç tane yesem :)
ayrıca gidip görmedim yemedim ama
sen sorduktan sonra şöyle bi internette araştırdım
Beşiktaş Kralburger varmış,
orayı çok methediyorlar ve hep listelerde ilk sırada yer alıyor.

Kralburgeri duymamıştım daha evvel. Denemek için onu da listeme aldım. Teşekkürler :)

Bir de Taksimde Mano Burger var. Orayı da beğendim. Özellikle hellimli, beğendili burgeri Ottoman. Ama mutlaka Double söyleyin, 220 gr.lık köfte yiyince etin tadını daha güzel alıyorsunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Güzel fikirlerinizi paylaşmaya devam ederseniz sevinirim :) mutlaka yolum düştüğünde deneyeceğim

burger station ı önerebilirim

Mekan Ankaradaymış. Ben şimdilik İstanbul'dakileri keşfe başladım. :)

dükkan burger veya istinye burger bar

Dükkan Burger benim de favorilerimdendi de, ancak birkaç şubesinde ekmek bayat gelince ne yalan söyleyeyim gözümden düştü..

Reşitpaşadaki Burger Bar'a yaklaşık 1.5 yıl önce gitmiştim ama normal cheeseburger yemiştim. Herkes soslarını denemelisin diyor. Senin önerebileceğin bir sos var mı?

Reşitpaşadaki Burger Bar'a yaklaşık 1.5 yıl önce gitmiştim ama normal cheeseburger yemiştim. Herkes soslarını denemelisin diyor. Senin önerebileceğin bir sos var mı?

Bende oraya 2 kere gittim, bir de sapphire avm'e şube açmışlar, geçenlerde orada yedim.
ben burger & egg diye bir şey yemiştim, garson arkadaş "hakiki amerikan burgerı" demişti, çok beğenmiştim.
bir de senin denediğin gibi normal cheeseburger yemiştişm, güzeldi ama normaldi.

geçen sapphire'de gittiğimde, atıştırmalıklardan yedim burger değil de ismi efsane üçlü gibi bir şeydi, yanında bir sürü sos getirdiler isimlerini bilmiyorum, garson tavsiyesi üzerine de garlic mayo diye bir sos aldım, güzeldi. değişik sosları var gerçekten.

en kısa zamanda yine denemek istiyorum farklı tatlarını, ama pek yolum düşmüyor o tarafa.

bilgiler için çok sağol canım. Ben bi gidip yazayım mekanı ya, bahsettiklerin ağzımı sulandırdı..

Denemeyenler için kesinlikle tavsiye ediyorum,,,

Scholtzsky's orijinal hamburgeri

Denemeyenler için kesinlikle tavsiye ediyorum,,,

Scholtzsky's orijinal hamburgeri

Yanlış biliyorsam düzelt lütfen ama bahsettiğin hamburger değil, sandviç. Dana füme, sucuk ve macar salamından oluşuyordu yanlış hatırlamıyorsam.

Ben de Schlotzsky's original sandvicinin yanında Arbys'ten kıvrık patates yemeyi çok seviyorum İkisi mükemmel bir çift oluyor.

kral burger beşiktaşta değil leventte ışıkların hemen karşısında melodi çarşısının çıkışında bnm vazgeçilmez mekanım bayılıorum özellikle chesee burgerlerine
bde hisarüstünde burger house var braz fiyatlar tuzlu ama mükemmellllllll

şu Kral Burger'i çok merak ediyorummmm off

Bak sürpriz olacaktı ama neyse, blogumda yakında Burger House ilgili yazı yayınlayacağım. Ben Ataşehir şubesine gittim, küçük bir şube ki yeni mekanlarına taşınacaklarmış yakın bir zamanda. Garlic Mushroom & Cheese Burger yedim, mükemmeldi!! Fiyatı 16,50 TL ama çok leziz olduğu için helal-i hoş olsun diyorum.

Merak edenler için de resimini ekliyorum;

Sen ne yedin Burger House'ta canım? Ne tavsiye edersin?

Son düzenleme:
Blog adresin nedir? Profiline yazmamışsın. Blog okumaya bayıldığım ve özellikle git/dene/yaz bloglarını sevdiğim için merak ettim.
Önereceğim yer ise, 4. Levent'teki Komşu Burger. Bence daha iyisi yok. Kömür ateşinde yaptıkları için enfes mangal tadı var. Bir ara et ve burger merkezi Teksas'da kalmıştım. Bu Komşu oradakilerle yarışır bence

Belki link vermek yasaktır diye vermemiştim canım. Çekindim o yüzden. Profilimde nasıl linkimi yazacağımı göremedim. Nasıl yapılıyor biliyor musun ?

Blogumun adresi [
.......

Teksastakilerle yarışır diyorsan, Komşu Burger'i de kesinlikle listeye ekliyorum! Çok teşekkürler önerin için.

Son düzenleyen: Moderatör:
bence Cevahir alışveriş merkezindeki Carl's jr denemelisiniz kesinlikle
hele bir mantarlı hamburgerleri varki parmaklarınızı yersiniz hamburgere resmen boyut getirmişler :)

bu benim için de tam anlamıyla araştırma konusu oldu... amerika daki gibi hamburger yapan yerler bulacağım diye çıkmıştım yola :) şimdiye kadar yediklerim içinde en iyisi burger house oldu. bunun dışında dükkan burger'in, kitchenette'in ve bağdat caddesindeki numnum'un hamburgerlerini denedim... buradan da öğrendiğim yerleri listeme ekliyorum... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…