Belki link vermek yasaktır diye vermemiştim canım. Çekindim o yüzden.Profilimde nasıl linkimi yazacağımı göremedim. Nasıl yapılıyor biliyor musun ?
Blogumun adresi Dilekita canım. Nickimin com'lu hali :)
Teksastakilerle yarışır diyorsan, Komşu Burger'i de kesinlikle listeye ekliyorum! Çok teşekkürler önerin için.
bence Cevahir alışveriş merkezindeki Carl's jr denemelisiniz kesinlikle
hele bir mantarlı hamburgerleri varki parmaklarınızı yersiniz hamburgere resmen boyut getirmişler :)
bu benim için de tam anlamıyla araştırma konusu oldu... amerika daki gibi hamburger yapan yerler bulacağım diye çıkmıştım yola :) şimdiye kadar yediklerim içinde en iyisi burger house oldu. bunun dışında dükkan burger'in, kitchenette'in ve bağdat caddesindeki numnum'un hamburgerlerini denedim... buradan da öğrendiğim yerleri listeme ekliyorum... :)
Sayfanın üst sağ köşesinde kullanıcı kontrol paneli var ya, ona gir. Soldaki kutuda "profili düzenle" var. Ona tıkla, sonra web site url bölümüne blog adresini gir.
Şahane bir blogun var. Ödül de almışsın, tebrik ederimKomşu ile ilgili yorumlarını bekliyorum, bakalım sen nasıl bulacaksın.
Yanlış biliyorsam düzelt lütfen ama bahsettiğin hamburger değil, sandviç. Dana füme, sucuk ve macar salamından oluşuyordu yanlış hatırlamıyorsam.
Ben de Schlotzsky's original sandvicinin yanında Arbys'ten kıvrık patates yemeyi çok seviyorumİkisi mükemmel bir çift oluyor.
ooooohhh yeeeahhh ondan,evet ..
Ben yanlış bir bildirimde bulundum demi
Ben de Cumartesi günü ataşehirdeki özgür şefe gittim,
Full olan hamburgerinden yedim.
300 gr etiyle kocaman bir hamburgerdi. Ye ye bitiremedim:)
Tavsiye ederim .
burger yemek istediğimde duraksıyordum nerede yesem diye tavsiyeleri sıraya koydum beşiktaştan başlıycamteşekkürler hepinize
kanyondaki gourmet!!!!
ankara da big baker
gourmet burger kitchen'ı ben de çok merak ediyorum ama bir öğrenci için fazla tuzlu =)
mano güzeldi, dükkan berbat ötesiydi. oralarla ilgili yazılmış pek çok şey var zaten.
beşiktaş'a biber burger diye bir yer açıldı, çırağan caddesi'nin başında. orayı da çok övüyorlar. henüz gidemedim ben ama ilk fırsatta gideceğim.
cihangir'de kasabım ethane var. hamburgerleri 9-12 lira civarıydı sanırım. çok fazla seçenek yok, 4-5 çeşit hamburger var. hiç yerinde yemedim, hep eve istedim. fiyat-performans oranı şahane. eti lezzetli, köfteyi güzel pişiriyorlar, hamburgerin içine koydukları soğan ve domatesler lezzetli oluyor. çok özenli ve lezzetli bir ev yapımı acı sosları var. tek eksikleri cheddar peyniri bulundurmayıp cheeseburger'e kaşar koymaları. orayı da deneyebilirsiniz.
bir de arnavutköy civarına big mouth diye bir yer açılmış, oranın merkezi de amerika'daymış. amerikan firmasının franchise'ı yani. orası da denenebilir gibi.
gourmet burger kitchen'ı ben de çok merak ediyorum ama bir öğrenci için fazla tuzlu =)
mano güzeldi, dükkan berbat ötesiydi. oralarla ilgili yazılmış pek çok şey var zaten.
beşiktaş'a biber burger diye bir yer açıldı, çırağan caddesi'nin başında. orayı da çok övüyorlar. henüz gidemedim ben ama ilk fırsatta gideceğim.
cihangir'de kasabım ethane var. hamburgerleri 9-12 lira civarıydı sanırım. çok fazla seçenek yok, 4-5 çeşit hamburger var. hiç yerinde yemedim, hep eve istedim. fiyat-performans oranı şahane. eti lezzetli, köfteyi güzel pişiriyorlar, hamburgerin içine koydukları soğan ve domatesler lezzetli oluyor. çok özenli ve lezzetli bir ev yapımı acı sosları var. tek eksikleri cheddar peyniri bulundurmayıp cheeseburger'e kaşar koymaları. orayı da deneyebilirsiniz.
bir de arnavutköy civarına big mouth diye bir yer açılmış, oranın merkezi de amerika'daymış. amerikan firmasının franchise'ı yani. orası da denenebilir gibi.
çırağan caddesi derken beşiktaş'tan ortaköy'e doğru giden caddenin başında mı bahçeşehir üniversitesi sağda kalıyor hani? gidince bir denemek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?