En İyi Korku Filmi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende korku filmlerinden korkmayanlardanım bana komik geliyolar ama testere serisi hostel 28 days later ve resident evil fena değildi şimdiye kadar seyredipte içimin hop ettiği bir film çıkmadı

halka 1 çok iyiydi ama insanda soru işaretleri bırakıyor 2 si fena sayılmaz.diğerlerinin sonu insanı gercekten etkiliyor aynı altıncı histeki gibi değişik bir son.en iğrenç kanlı sahnelerin olduğu korkmaktan değilde midem kalktığı için izleyemediğim hotel 2 idi.
en sevdiğim şey korku filmi izlemek genelde tüm filimleri izledim ama aklımda kalanlar bunlar
türk filmlerinden de dabbe fene sayılmaz efektler insanı ürpertiyor.
gerilim olarak hanibal ve testere serilerini tavsiye ederim.:1shok:

korku filmi hastasıyımdır ben de
ölüm sessizliği şu ana kadar izlediim en orijinal senaryolu ve korkutucu filmlerden biriydi, orijinal ismi dead silence. tavsiye ederim kesinlikle
bi de ölüm bizi gözetliyor diye bi film vardı, orijinal ismi my little eye. o da çok iyiydi.
garez ve halkadan ben de çok korktum..
ve de bir korku klasiği olarak the shiningi çok beğendim
tepenin gözleri kesinlikle çok güzel bence.. texas katliamını sinemada izledim ve ilk defa bi filmi yarım bırakmak istemiştim kesik vücut görmekten içim bayılmıştı:S

desperationın kitabını okumuştum baya gerilmiştim filmi olduğunu bilkmiyodum hem de tnt de yayınlanmış kaçırmışım üzüldüm şimdi

*tırstıklarım* :)
12 yasındayken izledigim : Şeytan ... çok korkmustum hatat geceleri yatagım sallanıyor gibi gelirdi.. :))
Gothika
Garez : okadarda korkunc deildi ama yine iyi sayılırdı
Hücre
Halka 1-2
sonuncuda GÖZ (3harflilerle ilgili ) offff çok korknctuyaaa bide ben sinemada izledim sinemada ben gibi bi kaç deli gelmıs ... 1ay etkısınden kurtulamadım suanda korku filmi bakamıyorum GÖZden sonra acayip tırsak bişi oldum...

korkufilmiizletesteresacc5.jpg

[COLOR="Red"]Bayılıyorum testere serisine çok etkileyici[/COLOR]

Otel serisini izlerken midem bulandı. Ne kadar sapık insanlar var.:1shok:Aslında pek de izlediğim söylenemez çünkü gözlerim yarı kapalı eşime sorup durdum"şimdi noldu, kız öldümü vs vs" bakamıyorum öyle vahşete filan. Malum narin, hisli bir hatunum:delphin:

Gelelim Testere serisine.Süper zeka ürünü bence. Tam meendiz işi. Adamda mühendis zati. 4.serisine kadar hop oturup hop kalka izledim. Allahım ne işkenceler yarebbimkafamçokkarıştı

Desperation'ı izledim. Normal vasat bir film.

TV 8'de Teksas katliamı vardı geçen gün, bööö geldi sonunda.

Halkayı izledim, pisikopata bağladım kendimi.

Chucky deli etti beni, oyuncaklardan nefret ettim yeminle:mymeka:

Sis'i izledim bayramdan önce, ölülerden tırstım.

Dün akşam Garez vardı, yarısını izleyebildim, yusuf yusuf olaylarından mütevelli.

velhasılı kelam bana korku filmi izlemek yaramıyor anacııım.-tatlicadiarzu-

Testere bence korku degil gerilim filmi, korkuyla gerilimi karistirmamak gerek..a.s

Korktugum filmlerden ise exorcisti tek gecerim, fragmani bile yetmisti oyk:bbo:

rec filmi gayet güzeldi bence.özellikle gece evde tek başınıza karanlıkta izlemenizi öneririm.korku filmlerini çok seven biri olarak bu filmi çok beğendim ve arşivime ekledim.izlemenizi öneririm

"öldüren oyun" filmini izlediniz mi? kesinlikle izlemelisiniz seneler önce seyretmiş ve etkilenmiştim ve şu an seyredemem sonu da baya korkunçtu bir grup genç ruh çağırma seansı yaparlar tabii gelen cindir ve sonrasında gelişen korkutucu olaylar:1shok: ben ondan çok etkilenmiştim şeytan filmi de kült filmdir halka da iyiydi kurgusu çok iyiydi.ben bunları lisedeyken izlemiştim o zamanlar çok etkilenmiştim şimdilerde korku ilgimi çekmiyor daha çok gerilim seviyorum psikolojik unsurlar insanın beynini düşünmeye zorluyor.
ve unutamadığım yine lise zamanımda stephan king'e merak saldığım zamanlarda "o" adlı kitabını okumuştum kitap etkileyiciydi geçenlerde filmini buldum o kadar komikti ki izlemeden kapattım :roflol:

ve 20li yaşlarında falan olanlar iyi bilirler katil bebek chucky'i. benim çoğu arkadaşımın çocukken en korktuğu filmmiş benimse bebeğime ismini verebilecek kadar sevdiğim filmmiş. şaka gibi ya bi tane bebeğimin adını chucky koymuşum! :roflol:

4yasımdan berı korku fılmı ızledıgımden mıdır bılmıyorum korku fılmlerı benı ne korkutuyo ne de gerıyo.ama ROSE RED KONAĞI cok hosuma gıtmıstı 4cd yaklasık 4saat suruyo ılgınc gelmıstı bana tavsıye ederım...

kesinlikle katılıyorum.Harika bir korku filmi.kaç kere izlediğimi unuttum.her izlediğimde etkileniyorum.Müthiş film.bu arada ben elm sokağı kabusu serisine Freddy Krueger 'e bayılıyorum.o bıçaklı eli yok mudelikafadulden

şimdi bana inanmıcanız ama biz eşimle "işaretler" filminde acaip tırsmıştıık:)) hiç öle heycanladığımı hatırlamıyorum hiç bi filmde.. hele bi sahnesi vardı.."çocukların doğum günü partisi var, bir ses duyuluyo ne diye cama koşuyorlar..iki apartmanın dar bir arasından hızla geçen bir uzaylı görünüyor.." ne tırsmıştık be:)))hehehhe

Çok korkunç değildi ama Kuzuların Sessizliği çok etkileyici!!!!!

Back
X