En İyi Korku Filmi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Korku-gerilim türü filmlere bayılırım :asigim: şimdi izlesem aynı etkiyi bırakır mı bilmiyorum ama ben In The Mouth Of Madness (Çılgınlığın Ötesinde) diyorum.94 yapımı,belki en çok izlediğim filmdir.Kabuslarımın en büyük kaynağıydı kendisi.Çok farklı bir konusu ve işleyişi var,tam bir çılgın işi.Çok aradım,yıllardır bulamadım bu filmi.Geçenlerde bir sitede bulup indirdim neyse ki,birkaç gün sonra izleyip bakarım hala favorim olabilir mi ama ümitliyim.

korku filminin iyisi mi olur..ıyyy korkuyorum:))

dün akşam teksas katliamını izledim korktumda vallaaa...
kızlar gerçek yaşanmış olaymıymış yaaaa

evet teksas katliamı oldukça korkunç ben ikisinide aynı akşam izlemiştim çok kötüydü ya:bbo:

buradaki bazı arkadaşlar tavsiye etmişler GAREZ diye bir filim, yarısında uyudum resmen, bumu korkunç filim..bir tane, kedi çocuk, tıslayıp duruyordu en son...hee birde hiç konuşmayan hasta yaşlı bir kadın var..:))

çok korkunç olan film önerilerinizi bekliyorum..

IDENTITY(KİMLİK) belki korku değil ama bence çok güzel bi psikolojik-gerilim filmiydi

Eklentiler

• $folderuy7[1].webp
    $folderuy7[1].webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 59
ben korku filmlerinde nedense korkmuyorum.Testereymiş,,Teksas katliamı bunlar bana korkudan çok gerilim düzeyli filmler olarak görünüyo..Kanlı canlı,kesip biçme bunlardan etkilenmem ama işin içine biraz gizemli biraz ruhani şeyler girdiğinde etkilenirim.Ani efektleri olan filmleri izlemeye severim..
ama kesinlikle yerli olmicak.Malesef korku filmlerinde başarılı olmadığımızı düşünüyorum:(

bence cevapsız arama 1-2 süperdi. ızlediğim en korkutucu filmdi. Mutlaka izleyin.Birde REC=ölüm çığlığı çok iyi. Öyle testerymiş,halkaymış falan yanında h..t etmiş. Anneciiim bak aklıma gelince bile ürperdiiiimmm:1shok:

Seyrettiğim en iyi korku filmi Garez di...Ben genelde korku filmlerinden pek etkilenmem ama bu filmde ürpermiştim.

Otel filmi de çok ilginç bi konuydu...O da hoşuma gitmişti..

Evet canım orjinal ismi Hostel di kaydirigubbakcemile3

Dehşet Treni(Midnight Meat Train)
Teksas Katliamı

Bu iki filmde de hem gerildim,hem tırstım valla.Ama süperdi.:lepi:

Hımm..Bir de Kadavra filmi:)

shutter,''resimdeki hayalet'' olan film baya etkilemisti beni onun 2.side varda izlemedim daha.
cogu zmn korku filmi baktigmdn bende pek korkmuyorum olmuyo nednse :))

Ben de dün akşam doğmamış diye bir film izledim klasik saçma sapan bir filmdi hiçbir farklılığı olmadığı gibi her saniyesitahmin edilebilen bir filmdi şeytan çıkarmalar, tevratı okuyorak şeytanı yok rtmeye çalışmalar falan izledim ama pek beğenmedim kötükedihüso

Back
X