• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En İyi Korku Filmi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Önceden korku filmlerini hiç kaçırmazdım... Severdim de, bayıla bayıla izlerdim de....
Ne olduysa; üç-beş sene önce tırsak biri oldum çıktım... Aşk bana hiç yaramadı ( alakaya bak, hizaya gel )...

Şeytan filmi, Hayvan mezarlığı aklımda kalan güzel filmler....

kızlar testere üçü seyreden varmı korkunç sayılmaz ama bol kanlı bir gerilim diyebilirim .ben kolay kolay iğrenmem ama bu film acayip iğrençti.tavsiye ederim.:1shok:

15 gün önce falan izledim ama 1-2 daha güzeldi..

korku anlamında söyleyemem ama gerilim dersek
testere ve 13. hayalet filmlerinde gerilmiştim :)

gece bekçisi derim morg grewlisi ölülere tecawüz ediıdu hm korkunç hem iğrençti ya

ben otelden çok etkilendim ................

Nicole Kidmanın başrolünde oynadığı The Others (Diğerleri) seyrettiğim en kaliteli gerilim filmlerinden biriydi.Korku filmine iyi derken,burda korku ölçütünü baz almadım.Sadece filmin kalitesinden söz ediyorum.
Bir de Ghost (Hayalet) belki bu kategoride sayılmaz ama unutamadığım duygusal gerilim filmidir.

Yine kaliteli gerilim filmlerinden Kuzuların Sessizliği ve 7 (Seven) sayılabilir.

bugüne kdr piyasadaki tüm korku filimlerini izledim bırak korkmayı azcık bile tırsmadım :Roflol: ben anormalmiyim acaba tatlicadiarzu

Bende korku filmleri seyredemiyorum, eskiden daha cesaretliydim herhalde evde bile seyrederken isiklari sondurur seyrederdim, simdi gunduz bile seyredemiyorum, keske onerdiginiz filmi seyredebilseydim

Ben korku fılmı cok severım
O kadar cok izledım ki..
Testere serisi çok mantıklı ve iğrenç gelıyor guzel yane :)
Küp serisi de hoş bence. Uyarıyım o da iğrenç. :)
Korku kapanı baya bi geriyor. Onu da kesınlıkle tavsıye ederim. Filmi gözünüzü kırpmadan izliyorsunuz. :)
En korktugum fılm manyak bişi İsmi sanırım Son trendi yanlıs hatırlamıyorsam. Guzel bişi baya.
Halka serisindne nedense korkmadım pek hoşuma gıtmedı.
Garez de hoş diildi bence.

Korku filmlerini çok severim ve bana göre en iyi diyebileceğim Stephen Kıng in CİNNET ve DEHŞET GECESİ dir tavsiye ederim meraklılarına.

en sevdiğim film türüdür...ama şimdiye kadar korktuğum hiç film olmadı...bazıları çok saçma geliyor...yanlız DABBE den baya etkilendim izlerken sinema da herkes korkudan gülüyordu ama gülünecek bişi yoktu ortada gerçek ya belki ondan etkilendim....

Şeytan çarpması diyorum özellikle kızın gece yurtta tek basına kalırken yasadıkları çok ürkütmüştü beni ayrıca gerçek bir olaydan uyarlanmasıda etkiliyor birde evde tek basımayken izlemiştim acayip tırstım dogal olarak:)

Korku ve gerilim filimlerini cok severim ve takip ederim ...
tepenin gozleri 1(ikicisinide seyrettim ama ilkki gercekten cok guzeldi )
cehenneme bir adim (bu da cok guzeldi)
Hostel1
simdilik aklima gelenler bunlar ...

bende hem izleyip hem korkanlardanım izledikten sonra korkmasak tam süper olcak ığğğğ :bbo:

Kötü KazenKötü KazenKötü Kazen

:1shok:Ben korku filmlerini çokseverim ve çok izlerim benim uzmanlık alanım diyebilrim. Seneler önce tv de izlediğim bir film vardı. Onun üstüne korku filmi tanımam. Yaşanmış bir olaydan filme aktarılmış.İsmi yanlış hatırlamıyorsam KARABASAN dı.Amerikada bir ev hanımı sürekli görülmeyen bir varlık tarafından tecavüze uğruyordu.Hiç bir şekilde engel olamıyordu. Üstelik buna çocuklarıda şahit olmuştu.Filmin sonunda kadının hala yaşadığı ve bu olayın arasıra yine başına geldiği söyleniyordu.

Kızlar şimdiye kadar izlediğiniz en iyi korku filmi hangisi sizce??

Hani ''korkudan kanım dondu'' , ''günlerce etkisinde kaldım'' diyebileceğiniz bir korku filmi var mı??

Benim bu konuda vereceğim isim :

ŞEYTAN- THE EGZORSİST (İlk bölümü yani Linda Blair ın çevirdiği orjinal versiyonu)

benim isledigim almanyada bi film wardı seytan yüslü belkide aylarca etkisinde kaldım burdada isledigim ii ler arasında seytan sanatı 2 war

Back
X