• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En İyi Korku Filmi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saçmalama ötesi bir türk korku filmi izledim. daha doğrusu izlemeye dayanamayıp bıraktım. gomeda ismi. yani ne senaryo ,ne kurgu ,ne oyunculuk tamamen çakma amerikan korku filmi. onu dahi yapamamışlar ... konusu bir grup genç (klasiktir bu) can sıkıntısıyla kamp kuruyolar , mağaralara falan giriyolar vs. vs. vs.
en son izlediğim 2 gün önce "davetsiz gelen" diye bir filmdi. bundada bir grup genç vardı.( ne geliyosa zaten bu gençlerin başına geliyo. bide kalabalıklar sözüm ona) malum sırayla teker teker ölüyolar. sonu enteresan bitti. değdimi?eh işte...

Testere, konu müthiş:) hırsınıza kapılmayın...Kötü KazenKötü KazenKötü Kazen
20 ekimde 4 'ü bölüm sinamalardaaa:teytey:

şeytanın sanatı bence. harika bir korku şöleni.

bence halka en çok etkilendiğim filmler arasında 1 ve 2 ikiside birbirinden güzeldi 3.sü çıktımı bilen varmı

bende 5 yasindayken bi film izledim bebek var bole oyuncak bebek jacky o beni epey bi tirstiydi
fazla yoksa o zaman kucukttum ama pek korkmam yani

dabbe filmi nasil izleyen var mi cok mu kotu analtin bi hele ?????

2 gece önce Dehşet Tüneli isminde bir korku filmi izledim...gerçekten korkunçtu daha doğrusu kanlı sahneler beni mahvetti, kesme biçme sahnelerinde habire kanal değiştirdim çok korktum ya...

Tavsiye ederim..jeyyar

Ama ben cinli_perili korku filmlerini daha korkunç buluyorum....:1ninc
a:

dün 1408'e gittim.. hiç korkunç değil :mymeka: korkmak isteyenler gitmesin :dance: bunun dışında bir tek dabbeden korkmuştum o da islamiyette olduğu için.. yani gerçek olduğu için :1shok: :sm_cool:

arkadaşlar burada yazan tüm filmleri izledim sayılır ama hala (ewt bu çok korkunçtu ) diyebileceğim bir film olmadı,şöle insanı oturduğu yerden zıplatacak bir film arıyorum eğer bulan olursa lütfen bana haber verin kafamçokkarıştı

ben korku filmlerini çok severim geçen hafta sessiz tepeyi izledim manyak bir film sevenlerine tavsiye ederim

Ben korku filmlerini seviyorum ama yerinden hoplatıcak film yok şimdiye kadar sillent hill güzeldi sahneleri olağan üstüydü birde Tepenin Gözleri 2 yi mutlaka izleyin Teksas Katliamı da güzel ama çok korkunç bir film henüz yapılmadıa.s

testere 1-2-3 hepsi korkunç ve akıl oyunlarıyla dolu filmlerdi bence

Halka 1'in baya etkisinde kalmıştım çocukken. Çok korkarım ama izlemekten de hiç gerş kalmam.

ben izlemeyi seviyorum ama tek degil esimle ama oda sevmiyorögle olunca izleyemıyorum

Back
X