• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En İyi Korku Filmi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
didsim bn ilkini izledim bni o kdar korkutmadı hatta germedi bile diyebilirim
ama bnde artık bağışıklık yaptı sanırsam kolay kolay ürkmüyorum

besk__z.jpg

bunun konusu ne tatlım...

Yollarını kaybeden beş genç kızın karabasana dönüşen serüvenlerini anlatıyor.Lise futbol maçında eve dönerken beş genç kız umutsuz bir şekilde yollarını kaybederler. Yardım almak için uğradıkları ıssız bir yerde bulunan markette bir araca çarparlar. Geride bir farı bulunan hasarlı jeepi bırakarak ne yapacaklarını bilmeden ve başlarına geleceklerinden korkmuş olduklarından olay yerinden kaçıp hızla karanlık ve ıssız yollara yönelirler.
Bölge halkının “Gözler” olarak diye adlandırdıkları yerden korku içinde ilerleyen kızlar, arkalarında birden beliren tek farlı jeepi gördüklerinde artık çok geçtir. Hasarlı jeepin şöförü birbiri ardına acımasız, korkunç saldırılarına başladığında beş kız masumiyetlerini muhtemelen de hayatlarını kaybetme korkusuyla karşı karşıya kalırlar.

30 yaşımdayım arkadaşlar

7 yaşında korku filmlerine ilgi duymaya başladım
izlemediğim kalmadı neredeyse

fakat hayatımda ilk ve son kez TANSıYOnum bir filmde fırladı
devam edemicem beni çıkarın burdan diye feryad ettim(tabi bizimkilere)

HOSTEL/otel...
bol kasap havası var.

İnsanlara işkence yapan filmleri sevmesem de bu ilgimi çekmişti. Hatat birde müslüman vardı dimi fillde .

Bu türün en iyilerinde biri de hostel olabilir.

hakikaten fronters da iyi bir film(türkçesi sınırdakilerdi saınrım)...
ondada bi fena olduydum
amma velakin

HOSTEL benim bir numaram...kötükedihüso

Korku filmi hastası birisi olarak önereceğim filmler;Yüksek Tansiyon,Sevgililer Günü Katliamı,Sınırda.Şimdilik bunlar geldi aklıma

Kesmeli, biçmeli, doğramalı seviyorum ben. :roflol: 6. his beni etkilemişti, birde Halka 1 fakat daha sonra halkayı izlediğimde o kadarda etkilenmedim. aklinialirimsmile

son durak serisini cok seviyorum korunctan ziyade tiksinc biraz ama..eyvahedigeldismile

bi de baya garip bi film var Paranormal Activity ilk cd biraz sikici gelse de son 15 dk da korktum baya diyebilirim baya dusuk butceli bi flm ama testereyi fln sollamis durumda :lepi:

çok sayıda korku filmi izledim
cehenneme bir adım, şeytan çarpması, garez güzeldi
hiç tereddüt etmeden izlerim korku filmlerini
ama şu paranormal activity i cesaret edip izleyemiyorum bile
konusunu biliyorum,sahnelere hızlı hızlı göz attım sadece
göz atmak bile beni etkilemeye yetti, korktum

çok sayıda korku filmi izledim
cehenneme bir adım, şeytan çarpması, garez güzeldi
hiç tereddüt etmeden izlerim korku filmlerini
ama şu paranormal activity i cesaret edip izleyemiyorum bile
konusunu biliyorum,sahnelere hızlı hızlı göz attım sadece
göz atmak bile beni etkilemeye yetti, korktum

aynen oyle cok basarili bi film olmus milyon dolarlar dokulerek yapilan korku efektlerine 10 basar.. cok dogal. insan baya bi sure etkisinden kurtulamiyo saga sola fln bakiyo dvmli evde. Beni korkutan tek film diyebilirim -ki korku filmleriyle dalga gecen biriyimdir..

izleyemedim ki korkudan:)
zaten evde bi ses duysam hemen tedirgin olurum normalde
bi ara cesaretlendim hadi izleyelim dedim
eşim kesinlikle dedi,izletmedi
evde yalnız kalıyorum bazen, biliyo çok korkacağımı

izleyemedim ki korkudan:)
zaten evde bi ses duysam hemen tedirgin olurum normalde
bi ara cesaretlendim hadi izleyelim dedim
eşim kesinlikle dedi,izletmedi
evde yalnız kalıyorum bazen, biliyo çok korkacağımı

kesinlikle izleme o zaman ben tip seylerden pek etkilenmem ama bi 2-3 hafta evde yalniz kalamadim ... eyvahedigeldismile

Back
X