• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En İyi Korku Filmi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hep saçma bulmuşumdur korku filmlerini.. Yani yapamıyorlar kurguyu, korkutmaya yeterli değiller.. Ama ne hikmetse çok severim.. Şeytan Çarpması'nı zamanında izlemiştim ve gerçek bir hikaye olduğundan korkmuştum.. Saat 3'te hep anarım o filmi.. :)

Wrong_Turn_2__Dead_End(2007).jpg

Amerikalı yönetmen ve senaristi William Friedkin'in "Şeytan" (1973) filmi tüm zamanların en iyi korku filmi seçildi. HMV şirketinin yaptığı kamuoyu yoklamasında ilk sırada yer aldı.

Hep saçma bulmuşumdur korku filmlerini.. Yani yapamıyorlar kurguyu, korkutmaya yeterli değiller.. Ama ne hikmetse çok severim.. Şeytan Çarpması'nı zamanında izlemiştim ve gerçek bir hikaye olduğundan korkmuştum.. Saat 3'te hep anarım o filmi.. :)

Benimde etkilendiğim tek korku filmidir şeytan çarpmasıbilmiyorumkismile
Pskolojim bozulmuştu kesinlikle bir süre gece 3 te uyanırdım :roflol:

paranormal actıvıty gercek gibiydii çok tırstım izlemenızı tavsıye ederimm kızlarr

nasıl korkmustum o filmden..uzun bir süre etkisinden kurtulamadım ..

bu filmide yeniden çektiler sanırım izlemiştim baya iyiydi buyrunnnnnnnnn

nasıl korkmustum o filmden..uzun bir süre etkisinden kurtulamadım ..

bu filmide yeniden çektiler sanırım izlemiştim baya iyiydi buyrunnnnnnnnn

evet canim seytan filmleri urpertio insani delikafadulden

Benimde etkilendiğim tek korku filmidir şeytan çarpmasıbilmiyorumkismile
Pskolojim bozulmuştu kesinlikle bir süre gece 3 te uyanırdım :roflol:

aynen,yıllar oldu izleyeli hala gece 3te aklıma gelir..
özellikle o kızın kasılma sahneleri.eyvahedigeldismile
Kesinlikle izlediğim korku filmlerinde tek etkilendiğim filmdi..

folderf.jpg

Gerilm, korku, pskoloji barındıran ama vahşet katliam olanından değil, memnun kaldığınız yada aklınıza gelen film varsa paylaşırsanız sevinirim.opuyorumnanaktan

İşkance Odası : 1970’lerin başı, Fransa… Aniden ortadan kaybolan on yaşındaki Lucie, ondört ay sonra kaçarak kurtulur. Şoka girmiş bir halde bulunduğunda genç kızın vücudunda ağır işkence izleri görülür. Kendisine kimlerin işkence yaptığını bir türlü söylemeyen Lucie, kaldırıldığı hastanede kendi yaşıtı Anna ile arkadaş olur.

Onbeş yıl sonra, bir gazete haberinde gördüğü fotoğraftan kendisine işkence yapan aileyi tanıyan Lucie, bir av tüfeğiyle bu ailenin evini basar. Ardından aynı evden telefonla Anna’yı arar. Anna, Lucie’ye yardım etmek için eve gittiğinde, başına geleceklerden en ufak bir fikri yoktur.

Gerçekten çok ilginç bi filmdi içinde kan vs de vardı ama konusu ve nedenleri çok enterasandı korku , gerilim , psikoloji , suç gizem dram vs hepsini içeriyo :)

Yüksek Tansiyon:Okuldan arkadaş olan Alex Ve Marie sınavlarına rahat bir yerde çalışmak amacıyla Marie'nin ıssız bir yerde olan evine giderler. Eve geç saatte varırlar ve gider gitmez de yatmak için odalarına çekilirler. Kısa bir süre sonra kapı çalınır ve psikopat bir katil içeri dalıp evdekileri teker teker öldürmeye başlar.
Eğer çok iyi film izleyiciysenz asıl katilin kim olduğunu anlarsınız. Eğer anlamazsanız filmn sonnda çarpılmışa dönüp , filmi tekrardan izlemeye başlayabilirsniz :):):)
bu da aynı şekilde : psikoloji suç dram korku gerilim içeriyo ve fransız filmi +21 :D

Korku değil ama gerilim türünde birkaç film sıralayabilirim;

6. His

Rosemary's Baby

Others

El Orfanato (Yetimhane)

Back
X