En İyi Korku Filmi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok da merak ediyorum
şeytan dürtüyo arada izle diye:)
şu yalnız kalma olayı bitsin izlicem

korku.jpg

korku kapanını mı yoksa tepenin gözlerini mi izlemeliyim, konular benzermiş sanırım:hulya:
az kanlı olanı tercih ederim ama hangisi daha az kanlı bilmiyorum:1rolleyes:

Son düzenleme:
kızlar neden kimse beni sallamıyo, bişey soruuuyoooruuum:umursamaz:

kızlar neden kimse beni sallamıyo, bişey soruuuyoooruuum:umursamaz:

Korku Kapanı eh işte, Tepenin Gözleri'ni izlemeye cesaret edemedim kaydirigubbakcemile3

Pardon geç gördüm Şeniz

Korku Kapanı eh işte, Tepenin Gözleri'ni izlemeye cesaret edemedim kaydirigubbakcemile3

Pardon geç gördüm Şeniz

ay teşekkür ederim canım ne varsa sende var valla, en iyisi ben korku kapanını izliyim, tepenin gözleri çok kanlı sanırımeyvahedigeldismile

çok sayıda korku filmi izledim
cehenneme bir adım, şeytan çarpması, garez güzeldi
hiç tereddüt etmeden izlerim korku filmlerini
ama şu paranormal activity i cesaret edip izleyemiyorum bile
konusunu biliyorum,sahnelere hızlı hızlı göz attım sadece
göz atmak bile beni etkilemeye yetti, korktum

Ben de merak ettim şimdi.Korku filmlerini action için alırım herkez gibi.Ama sıkılırım.Bu film için de hayal kırıklığı demişlerdi ama izlemek de fayda var...sempatiksalakcinni
Ayrıca canlı kanlı filmler hiç korkunç değil:S

Ben de merak ettim şimdi.Korku filmlerini action için alırım herkez gibi.Ama sıkılırım.Bu film için de hayal kırıklığı demişlerdi ama izlemek de fayda var...sempatiksalakcinni
Ayrıca canlı kanlı filmler hiç korkunç değil:S

evet kanlı filmler korkunç değil, iğrenç genelde, önemli olan o duyguyu kansız vermek

paranormal aktivitede hiç korkunç değil, çekinmeden izleyebilirsiniz kızlar yani
kaydirigubbakcemile3

gerçi korku filminin amacı korkutmak ama korkutmayan hatta sıkıcı bi film
:hulya:

paranormal activity eyvahedigeldismile başlarda gerçekten sıkıcı ama sonuna doğru ödüm patladı, beni cinayetler değilde üç harfliler korkutuyor eyvahedigeldismile

paranormal activity eyvahedigeldismile başlarda gerçekten sıkıcı ama sonuna doğru ödüm patladı, beni cinayetler değilde üç harfliler korkutuyor eyvahedigeldismile

Korkudan ödün patlayacak.Benim ve birçok insan için korku filmi budur.
Bir anda yerimden zıplayacağım,korkudan titreyeceğim bir film istiyorum.
Çok şey mi istiyorum?:lepi:

ay teşekkür ederim canım ne varsa sende var valla, en iyisi ben korku kapanını izliyim, tepenin gözleri çok kanlı sanırımeyvahedigeldismile

"Korku Kapanı"nı izlemedim ben fakat "Tepenin Gözleri"de düşündüğün kadar kanlı değil. :sinifsinif:

"Korku Kapanı"nı izlemedim ben fakat "Tepenin Gözleri"de düşündüğün kadar kanlı değil. :sinifsinif:

hıııım, o zaman tepenin gözlerini tercih ederim canım, çok saola.s.

Sen de bana kanlı, kesmeli-biçmeli filmler öner canım. kaydirigubbakcemile3

en ii kesmeli biçmeli filmler: testere serisi, tepenin gözleri, teksas katliyamı, boş oda, cehenneme bir adım kala 1.2., sınırda, otel1.2 bukadar hatırladım
paranormal activity korkutucu film değil onun tarzında rec var el kamerasıyla çekim falan daha ii bir film

Back
X