Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar iyimisiniz siz yaw. adından bile ürktüm bırak izlemeyi :bbo: cd siyle bile aynı odada yatamam kanımca eyvahedigeldismile
Dabbe'de korku filmimi yav. kaydirigubbakcemile3 Sen Şeytan Çarpması'nı izlede gör. delikafadulden
Evet tatlım kapağında "The Exorcism Of Emily Rose" yazıyor. Hadi bakalım gerim gerim gerilmeye az kaldı. delikafadulden
Didi, sen delirmiş olmalısın.kafamçokkarıştı
hayır filmden sonra nasıl yatıyon, hayreteyvahedigeldismile
kızlar iyimisiniz siz yaw. adından bile ürktüm bırak izlemeyi :bbo: cd siyle bile aynı odada yatamam kanımca eyvahedigeldismile
dabbeden de mi korkunç neeeeeakannehiro zaman izlemeliyim tırsim accükdelikafaduldensevgilim duymasın böyle dediğimi öldürür beni korkunca ona sarıyorum çünkü![]()
bugün tvde 1408 var
tavsiye ederim kızlar
trt1 de
Korkunç mu gerçekten?İzleyebilirm öyleyse:)
korkuc deill izleyebilirsin bence
valla didi_cim o kadar korkak olmama rağmen yinede çekio beni korku filmleri ya mesela geceleri bazen korku filmi çıkıo deli gibi korkuyorum yinede izlemeye çalışıorum çok korktuğum yerlerde kanalı değiştiriorum iki dkk sonra tekrar merak ediorum yani bi alemimdelikafadulden
korkumu kız o saat kaç da ayy izlesem mi kii yaaeyvahedigeldismile
Korkunç mu gerçekten?İzleyebilirm öyleyse:)
Ben iyisimi hababam sınıfı filan izliyim, yada şirinler, ohhhh mis gibi:hulya:
Şimdiye kadar izlediğim ve en korktuğum film Ring-Halka sinemadan çıktım 1-2 saat üzerimden etkisi geçmemişti kulakları çınlasın bir arkadaşla gitmiştik benim ısrarımla o zavallımda etkilenmişti...Diğer çok beğendiğim gerilim filmide kubrickten shining
Ben iyisimi hababam sınıfı filan izliyim, yada şirinler, ohhhh mis gibi:hulya:
bana acaipsin mi diosun sen didi yani alemsin hasen farksızmısın sanki sende korka korka izliosun dinime küfreden müslüman olsa hesabısın yanişdelikafadulden
Yok tatlım yazdığım 3 filmden korkmuştum. Şimdikiler etkilemiyor beni valla. kaydirigubbakcemile3
nedense zarta zurta tırsan ben halkadan hiç korkmadım enteresannn![]()