• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En İyi Korku Filmi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar iyimisiniz siz yaw. adından bile ürktüm bırak izlemeyi :bbo: cd siyle bile aynı odada yatamam kanımca eyvahedigeldismile

Dabbe'de korku filmimi yav. kaydirigubbakcemile3 Sen Şeytan Çarpması'nı izlede gör. delikafadulden

Evet tatlım kapağında "The Exorcism Of Emily Rose" yazıyor. Hadi bakalım gerim gerim gerilmeye az kaldı. delikafadulden

dabbeden de mi korkunç neeeeeakannehiro zaman izlemeliyim tırsim accükdelikafaduldensevgilim duymasın böyle dediğimi öldürür beni korkunca ona sarıyorum çünkü:D

Didi, sen delirmiş olmalısın.kafamçokkarıştı

hayır filmden sonra nasıl yatıyon, hayreteyvahedigeldismile

Alışkınım tatlım ben, kendimi bildim bileli bu tür filmler izlerim. İzlemediğim de bir boşluk hissediyorum hatta. delikafadulden

kızlar iyimisiniz siz yaw. adından bile ürktüm bırak izlemeyi :bbo: cd siyle bile aynı odada yatamam kanımca eyvahedigeldismile

Çok güldürdün tatlım beni yaa. delikafadulden

dabbeden de mi korkunç neeeeeakannehiro zaman izlemeliyim tırsim accükdelikafaduldensevgilim duymasın böyle dediğimi öldürür beni korkunca ona sarıyorum çünkü:D

İzle tatlım valla benim favori filmim. :dance:

valla didi_cim o kadar korkak olmama rağmen yinede çekio beni korku filmleri ya mesela geceleri bazen korku filmi çıkıo deli gibi korkuyorum yinede izlemeye çalışıorum çok korktuğum yerlerde kanalı değiştiriorum iki dkk sonra tekrar merak ediorum yani bi alemimdelikafadulden

1408 filmi güzel.korku unsuru fazla yok ama güzel hatta dayanamayıp üst üste bir kaç defa izledğim de olmuştur bu filmi

XiLPA0aeNG.jpg

ziyaretciler.jpg

kizlar izleyen varmi?ben gecen sene izlemistim

Ben iyisimi hababam sınıfı filan izliyim, yada şirinler, ohhhh mis gibi:hulya:

Şimdiye kadar izlediğim ve en korktuğum film Ring-Halka sinemadan çıktım 1-2 saat üzerimden etkisi geçmemişti kulakları çınlasın bir arkadaşla gitmiştik benim ısrarımla o zavallımda etkilenmişti...Diğer çok beğendiğim gerilim filmide kubrickten shining

shining-kubrick.jpg

valla didi_cim o kadar korkak olmama rağmen yinede çekio beni korku filmleri ya mesela geceleri bazen korku filmi çıkıo deli gibi korkuyorum yinede izlemeye çalışıorum çok korktuğum yerlerde kanalı değiştiriorum iki dkk sonra tekrar merak ediorum yani bi alemimdelikafadulden

Benim de bazı korktuğum filmler var tabi fakat gene de izliyorum korksamda. Seviyorum kendimi korkutmayı. delikafadulden Özelliklede gece herkes uyuduktan sonra karanlıkta tek başıma izliyorum. Ayrı bir ambiyansı oluyor o halde filmin. delikafadulden Sanki arkadan biri gelecekmiş gibi hissediyorum. sempatiksalakcinni Ayy çok eğlenceli. sırnaşık şey

korkumu kız o saat kaç da ayy izlesem mi kii yaaeyvahedigeldismile

Kız korku mu diyorsun gene de izliyorsun. Ne acayipsin yav. :icecream:

Korkunç mu gerçekten?İzleyebilirm öyleyse:)

Ne yaptın şekerkızcandy izledin mi Şeytan Çarpmasını? CADIARZU

İyi ki kardeş falan değiliz seninle, yoksa ben sana zorla izlettirirdim korku filmlerini. delikafadulden

Şimdiye kadar izlediğim ve en korktuğum film Ring-Halka sinemadan çıktım 1-2 saat üzerimden etkisi geçmemişti kulakları çınlasın bir arkadaşla gitmiştik benim ısrarımla o zavallımda etkilenmişti...Diğer çok beğendiğim gerilim filmide kubrickten shining

Benim de korktuğum 3 film var bu zamana kadar. Onlar:
1- Halka 1,
2- Şeytan Çarpması,
3- 6. His.

Gerilim dolu filmler fakat artık korkuyorum. İlk izlediğim de tırsmıştım çok. delikafadulden

bana acaipsin mi diosun sen didi yani alemsin ha:1:sen farksızmısın sanki sende korka korka izliosun dinime küfreden müslüman olsa hesabısın yanişdelikafadulden

o kadar çok mu korkuyosun canım ya bende korkuyorum ama mutlaka yanımda biri olucak izlerken ben varya musallatı izledim elimde yastıkla bakamadım korkunç yerlerine yanımda kilerde dediler madem yastıkla yüzünü kapatıcaksın korkunç yerlerinde izlemenin ne anlamı var bende dedim adrenalin var :1:

bana acaipsin mi diosun sen didi yani alemsin ha:1:sen farksızmısın sanki sende korka korka izliosun dinime küfreden müslüman olsa hesabısın yanişdelikafadulden

Yok tatlım yazdığım 3 filmden korkmuştum. Şimdikiler etkilemiyor beni valla. kaydirigubbakcemile3

Back
X