En İyi Korku Filmi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Musallat filminin fragmanını gördüm dün tv.de. Neydi o öyle ya...Zaten inançlarımız gereği içimizde bir korku var ,aman iyi saatte olsunlara karışmayalım falan diye. Ben acayip tırstım, bırrrrr.... İzleyebilirmiyim bilmiyorum. İzleyen olursada sadece tebrik ederim, iyi cesaret doğrusu...

musallatı izlicem Kötü Kazen :1shok:

hostel 2' yi izledim çok beğendim bu serinin üçüncüsünü de bekliyorum..dehşet kanlı kesimli hoş bi yapıt..sadist oldum ya tatlicadiarzu

tavsiye ediyorum yerinizde oturamayabilirsiniz bu filmi izlerseniz Kötü Kazen

mumya evi bencede çok iyii 28 haftayıda tavsiye ederim teksas katliamı nasıı acaba?izleyenn?fisfisfis

bence en süperi otel fılmıydı bır hafta gerılmekten kurtulamadım yaw

bende korku filmi hastasıyım..eskiden fredy vardı bayılırdım ona..testere desen gerilim korku deil..pek tırstıran bi film yok aslında tatlicadiarzu

Tepenin gözleri 2 yi izledim. çok fena.. testere serisinin hayranıyım. ama izlediğim ve en çok korktuğum film 28 Hafta Sonra.. Hamile bayanlar izlememeli bence. Çocuk Düşebilir. =)))))

tüm izlediqin filimlere hayranım vallahi.... senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

ben korku filmleri çok severim ama bende hala etkisi olan 13. hayalet , dappe, bide ölümcül deney çok güzel ve çok korkunç...

MUSALLAT'ı izledim geçen hafta düşündürücü ve akılda kalıcı bir film, ama bence eksik bir çok olay var benneyaptımki fikrimi söylüyorum, sinemada para verilerek izlenecek bir film değil...

MUSALLAT'ı izledim geçen hafta düşündürücü ve akılda kalıcı bir film, ama bence eksik bir çok olay var benneyaptımki fikrimi söylüyorum, sinemada para verilerek izlenecek bir film değil...

Gerçekten mi?CADIARZU

Ama bu film için acayip korkunç diyorlarCADIARZU..Napsak acaba.? Korkmadıktan sonra da anlamı yok ki ..:1closedeyes:

Gerçekten mi?CADIARZU

Ama bu film için acayip korkunç diyorlarCADIARZU..Napsak acaba.? Korkmadıktan sonra da anlamı yok ki ..:1closedeyes:

hayır film korkunç sayılır, dinimizde üç harflilerin olduğunu bildiğimiz için korkabilirsin ama bence anlatımı ve kurgusu iyi değil...

büyü, halka, dehşet sokağı daha çokk var. ben bayılırım korku filmlerine yanlız eşim olucak yanımda veya gündüz seğredicem bu arada işaretler de çok güzell

korku filmlerine bayılırım bencxe japonlar bu işte usta

Shutter ( final sahnesi hala gözlerimi yasartır korkudan)
Halka ( tv den cıkacak sanırısın filmdeki gibi)
Teksas Katliamı ( gercek olduğunu söyleyince korkmayan kardesim 2. yarıyı korkarak izledi)
O ( küçükken izleiştim uuzn süre palyaco korkulu rüyam oldu)

Korku filmi izlemekten çok zevk alırım.ama öyle kanlı manlı kaçan kovalanan türü değil.içinde mantık ve akıl oyunları olmalı.bana düşünme payı bırakmalılar.bunu başaran en sevdiğim korku filmlerinden biri Nicole kidman'ın başrol oynadığı 'Diğerleri'filmidir.Mükemmel bir korku filmi...Tavsiye ediyorum

benim izlediğim iyi bir korku filmi tepenin gözleri tavsiye ederim.

ben de acaip derecede korku filmi hastasıyım 2 gun once olum sessizligi diye film izlemiştim guzeldi izleyin

Back
X