İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar en iyi marka saten gecelik hangisi

senes2007

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2011
5
0
36
İstanbul
merhaba arkadaşlar özel bir gece için saten gecelik almayı düşünüyorum önerebileceginiz iyi bir marka ve model varmı ? (bir bayanı sexi gösteren bir model tercih edilir)
bu konularda pek bilgili olmadıgım için sizlerin fikirlerini almaya karar verdim. yardımlar için şimdiden herkese tşkler

merhaba arkadaşlar özel bir gece için saten gecelik almayı düşünüyorum önerebileceginiz iyi bir marka ve model varmı ? (bir bayanı sexi gösteren bir model tercih edilir)
bu konularda pek bilgili olmadıgım için sizlerin fikirlerini almaya karar verdim. yardımlar için şimdiden herkese tşkler

canım anıl ve orkdnin sitelerine gir çok güzel modelelr var

la senza:16:süper ötesi sexi ürünleri var
ten,magic form,dagi bunlar benim beğendiğim ve kaliteli ve çok sexi markalar canım

bende çeyizime pierre cardinden aldım saten gecelik ve sabahlık. siyah kırmızı pembe fuşya:56: yırtmacı var mini boy, göğüs kısmı dantelli. çok hooş:21:

$obsessive-gecelik-takim.webp
arkadaşlar bu hoşuma gitti. markası obsesive fiyatı 70 lira gibi . sizce nasıl? birde rengi konusunda teredütüm var ben sarışın beyaz tenliyim hangi renk daha uygun olur. bu konularda çok ameliyim kusura bakmayın

:23::23::23:
wuuw ilgi alanım :32: arkadaşım sevinç ürkmez markasını tavsiye ederim,geçtiğimiz sezonlarda bihterin giydiği geceliklerle popüler oldu sanırım.. ben gecelik-sabahlık-şortlu büstiyer takım ve pijama takımını almıştım hepsi saten fransız dantelli..evet pahalı ama her kuruşuna değer o kadar güzel ve kaliteli ki..kesinlikle tavsiye..:23::69:

Back
X