M mehtapfunny Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 10 Ekim 2014 Mesajlar 12 Emoji Skoru 3 Puanlar 1 Yaş 37 24 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi mehtapfunny #1 Merhaba kızlar sizce en iyi peeling kremi hangisi
D ddiloss Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 28 Kasım 2014 Mesajlar 22 Emoji Skoru 4 Puanlar 3 16 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi mehtapfunny #2 Lancome exfoliance clarte denemek için aldım kullanıyorum şuan lakin memnun kalmadım. Daha önce kullandığım Dior instant gentle exfoliant öneririm. Doğal evde yaptığım Kil maskesi var birde doğal olsun dersen onuda tavsiye ederim cildin hoş oluyor.
Lancome exfoliance clarte denemek için aldım kullanıyorum şuan lakin memnun kalmadım. Daha önce kullandığım Dior instant gentle exfoliant öneririm. Doğal evde yaptığım Kil maskesi var birde doğal olsun dersen onuda tavsiye ederim cildin hoş oluyor.
N neldamis Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 15 Aralık 2014 Mesajlar 11 Emoji Skoru 2 Puanlar 3 Yaş 42 17 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi mehtapfunny #3 doğal zeytinyağı
sukocak Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 6 Nisan 2013 Mesajlar 236 Emoji Skoru 75 Puanlar 123 4 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi mehtapfunny #4 kahve telvesi :) biraz ovala ellerini sonra nemlendirici sür yumuşacıkkk :)
Safir Taht “Bizden hüznü gideren Allah’a hamd olsun” Fatır S Kayıtlı Üye Katılım 3 Şubat 2010 Mesajlar 11.306 Emoji Skoru 5.496 Puanlar 773 4 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi mehtapfunny #5 sukocak .!.: kahve telvesi :) biraz ovala ellerini sonra nemlendirici sür yumuşacıkkk :) Genişletmek için tıkla... Zamanla ten rengini koyultmaz mı ya da renk farklılıkları yaratır diye ben cesaret edemiyorum .
sukocak .!.: kahve telvesi :) biraz ovala ellerini sonra nemlendirici sür yumuşacıkkk :) Genişletmek için tıkla... Zamanla ten rengini koyultmaz mı ya da renk farklılıkları yaratır diye ben cesaret edemiyorum .
sukocak Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 6 Nisan 2013 Mesajlar 236 Emoji Skoru 75 Puanlar 123 4 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi mehtapfunny #6 nurlum .!.: Zamanla ten rengini koyultmaz mı ya da renk farklılıkları yaratır diye ben cesaret edemiyorum . Genişletmek için tıkla... bana bişey yapmadı, gayet beyazdır ellerim de :)
nurlum .!.: Zamanla ten rengini koyultmaz mı ya da renk farklılıkları yaratır diye ben cesaret edemiyorum . Genişletmek için tıkla... bana bişey yapmadı, gayet beyazdır ellerim de :)
Safir Taht “Bizden hüznü gideren Allah’a hamd olsun” Fatır S Kayıtlı Üye Katılım 3 Şubat 2010 Mesajlar 11.306 Emoji Skoru 5.496 Puanlar 773 5 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi mehtapfunny #7 sukocak .!.: bana bişey yapmadı, gayet beyazdır ellerim de :) Genişletmek için tıkla... Ne güzel . Cildinin rengi koyulaştığı için düzeltmeye çalıştığını söyleyen yorumlar okudum . Benim kahve tecrübem yok zaten : )
sukocak .!.: bana bişey yapmadı, gayet beyazdır ellerim de :) Genişletmek için tıkla... Ne güzel . Cildinin rengi koyulaştığı için düzeltmeye çalıştığını söyleyen yorumlar okudum . Benim kahve tecrübem yok zaten : )
sukocak Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 6 Nisan 2013 Mesajlar 236 Emoji Skoru 75 Puanlar 123 5 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi mehtapfunny #8 nurlum .!.: Ne güzel . Cildinin rengi koyulaştığı için düzeltmeye çalıştığını söyleyen yorumlar okudum . Benim kahve tecrübem yok zaten : ) Genişletmek için tıkla... aaaa öyle mi ben normalde fazla beyazım o yüzden beni pek koyultamamış olabilir maalesef başka bir şey bilmiyorum el peelingi olarak
nurlum .!.: Ne güzel . Cildinin rengi koyulaştığı için düzeltmeye çalıştığını söyleyen yorumlar okudum . Benim kahve tecrübem yok zaten : ) Genişletmek için tıkla... aaaa öyle mi ben normalde fazla beyazım o yüzden beni pek koyultamamış olabilir maalesef başka bir şey bilmiyorum el peelingi olarak