Çocuk Hastalıkları En iyi pişik kremi hangisidir?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

En iyi pişik kremi hangisidir?


  • Ankete Katılan
    609
Hiç pişik önleyici kullanmadık. İshal vs dönemleri dışında pişik olmadı. Bebek hemşiresi tavsiyesi ile hamazinc kullandık. İyi geldi. İçeriği hammalis yani cadı fındığı. Kendimin cilt tahrişinde de kullandım. Hemen geçirdi.
 
Bebeğim çok fazla pişik olmadı. Bunu sürekli poposunu lavaboda yıkamama bağlıyorum fakat 7,5 aylıkken bir ameliyat geçirdi, narkoz ve verilen bir sürü ilaç yüzünden pişik oldu maalesef çok da kötüydü. Sudocrem hemen geçirdi ama buradan okuduğum kadarıyla sürekli kullanıma uygun değilmiş 😬 Ben sürekli kullanıyordum ama bundan sonra bırakacağım sanırım.
 
Mustela pişmanlık. Doğal filan diye tonla para veriyorsun yaptığı tek şey alerjik bebeklerin poposunu soymak. Bildiğin pütür pütür yapıp sonrasında derisini soydurmuştu iki bebeğiminde.
Benim önerim krem değil kesinlikle kantaron yağı 👍
 
Sudocrem gerçekten çok başarılı dakikalar içinde pişiği iyileştirdiğini bilirim ancak içeriği temiz değil bir de rutin kullanımda tüylenme sorunuyla karşılaşanlar olmuş, fayda zarar olarak düşünüp kullanmak lazım. Ben bebeğimde bariyer krem olarak bepanthol kullanıyorum. Ama en güzeli bez değişimi sonrası altını biraz açık bırakıp havalandırmak.
 
Pişik önleyici olarak oyumu Mustela ya verdim.
Bepanthol ve sudocrem içeğinde petrol türevi maddeler var. O yüzden kullanmıyoruz.
 
Alerjendi çocuklarim cogunlukla ishal ve pişik olurlardi
O kadar paralar verip bir sürü krem kullandık

Ama vazalini tek geçiyorum bende
Annem tavsiye etmisti inanmamıstım ama gerçekten hızlı iyileştiğini gördüm
 
Ilk bi pisik kremi
Almistim taaki
Cocugum cok pisik olana kadar.. fayda etmeyince sudocrem kullandim ve baska birsey kullanmiyorum artik..
 
Çok pişik yaşamadık biz ama sudocrem hemen geçirirdi
 
Bepanthol ve sudocrem i dönüşümlü olarak kullanıyorum. 19 aylık bebeğim hiç pişik olmadı. Sudo biraz pullanma yapıyor sürekli kullanıma hem bu yüzden hem içeriği nedeniyle uygun değil. Ama egzaması olan bebeğimin egzamasını bile iyileştiren bir mucize diyebilirim. Pişik için bepantholu tek geçerim.
 
Penaten pek bilinmiyor galiba ama asıl pişik ek gıda Ya başladıktan sonra sorun oldu bnm için çok iyi geldi
 
Bephantol kesinlikle👍
 
Oğlumda çok karşılaştım pişikle kullanmadığım ilaç kalmamıştı sudokremi bir kullandım ve bitmişti
 
Kızıdım doğduktan sonra bezi bırakana kadar düzenli sudokrem kullandım hiç pişik olmadı hala daha (4,5 yaşında) en ufak bir kızarmada kullanırım.
Birde söylemeden geçemeyeceğim normal pişiklerde travzol önerilmez çünkü bir pişik kremi değildir kortizonlu bir kremdir aşırı geçmeyen yara şeklindeki pişiklerde tedavi amaçlı kullanılır uzun süre kullanımıda zararlıdır.
 
Sudocrem tek geçerim kızıma harika geldi. Teni çok hassas her ürünü kullanamıyorum ama sudo iyi geliyor.
Oğlumda uni baby pişik kremi kullanmıştım, memnundum. Ama kızıma yaramadı.
Travazol pisikte hemen önerilmez diye biliyorum. Sivilce şeklinde olduğunda kullanıyorum doktor önerisiyle ve hemen geçiyor. Düzenli kullanım önerilmiyor çünkü deriyi inceltiyor.
 
Bez değişikliği nedeniyle çok kötü pişik oldu eski beze döndük ve sudocrem kullandık çok şükür iyileşti ilk zamanlar da bepanthol kullandım ama o pişik önleyici pişiğe faydası yok maalesef
 
Kremlerin içinde belli miktarda kimyasal oluyor ben krem yerine kantaron yağı kullandım ve tek geçerim bütün kremlerin üstünde tutarım.hem doğal hem çok amaçlı.yanik, pişik,kuru cilt, yaralar hatta mantar enfeksiyonu olduğumda bile sürerim hemen etki ediyor
 
X