- Konu Sahibi turuncukelebek
Dominos birde sbarro güzel yapıyor pizzaları ince ince 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben en güzel pizzayı paris te yedim yav almanyada bi tane güzel pizzacı bulamamıştım
ankarada bence cebebi-pizza time ve tunalı daki tadım, bu haftayı pizza haftası ilan etti arakadaşlar sağ olsunlar, ikisi de güzeldi. Bugün optimumdaki kopernikte (sanırım böyleydi adı:26:) yedim beğenmedim.
hem can sıkıntısından, hem de ben de merak ettiğimden bir araştırayım dedim ankara'daki pizzacıları. gitmediğim için çok emin olamamakla beraber şunlarla ilgili yorumların iyi olduğunu gördüm, deneyen arkadaşlar yorum yaparlarsa daha sağlıklı olur:
küçükesat - turtle's pizza: lahmacundan apartma olduğunu söyleyenler var ama genel olarak lezzeti beğeniliyor. lezzetine kötü diyen görmedim. menüsünde çok çok değişik şeyler yok ama gitsem ıspanaklı mantarlı pizzasını denerim. 32 cm'lik pizza fiyatları 12-14 lira.
pizza house: bonfileli rokalı pizzası var, ki iyi yapılırsa gerçekten enfes olan bir şey. odun ateşinde yapıyorlarmış. 30 cm'lik pizzaları 14-22 lira aralığında. bahçelievler, çankaya ve antares'te şubeleri var.
krets: isveçlilermiş güya. orta pizzaları 10-14 lira civarı. dönerli pizza yapan yerlere pek sıcak bakmadığım için çok ısınamadım ama bir şans verilebilir. turan güneş bulvarında.
newyork pizza delivery - anıttepe. burayı ben merak ediyorum açıkçası. 42 cm'lik pizzaları 25-30 lira. pizzanın yarısına bir çeşit, diğer yarısına bir başka çeşit isteyebiliyormuşsunuz (yarısı chinese pizza-diğer yarısı vejetaryen pizza gibi gibi). sosis sucuk gibi ürünlerin bulunmadığı bol sayıda pizzası var.
ben olsam 4-2-1-3 diye denerdim bunları. değişikli diye krets'i biraz öne de alabilirim gerçi.