saçlarının yapısı nasıl canım ?Yıllardır market raflarında görüp almadığım ve tesadüfen kullandığım şampuan: Blendax.
Arkadaşımdayken kullandım. Arkadaşım içine bir kapak çam terebentin yağı ve bir kapak çörekotu yağı da katmış. Bu halini denedim. Saçlarım şekil olarak çok daha düzgün ve parlak durdu. Aldım, yağsız hali de aynı etkiyi verdi. Yakında yağları da ekleyeceğim.
MÜKEMMEL.
bioxcin sakın kullanma derim bıraktığın anda bütün saçların dökülecek :'(ben kerastase ve bıoxın öneririrm.bıoxını saç kremı ıle kullanmak şartıyla ama :)
en iyi şampuan olarak yeni tanıştığım bir ürün olan remolent şampunı tereddüt etmeden önerebilirim...çok başarılı ve benzersiz bir şampuan ...
Benim sacim cok cabuk yaglaniyor,3 gun dayanan yaglatmayan sampuan varmidir ki
bu şekilde saçlar daha da yağlı olmuyor mu?Yıllardır market raflarında görüp almadığım ve tesadüfen kullandığım şampuan: Blendax.
Arkadaşımdayken kullandım. Arkadaşım içine bir kapak çam terebentin yağı ve bir kapak çörekotu yağı da katmış. Bu halini denedim. Saçlarım şekil olarak çok daha düzgün ve parlak durdu. Aldım, yağsız hali de aynı etkiyi verdi. Yakında yağları da ekleyeceğim.
MÜKEMMEL.
Tresan papatya....benim kürkçü dükkanım o :)Benim sacim cok cabuk yaglaniyor,3 gun dayanan yaglatmayan sampuan varmidir ki
Nerde var oTresan papatya....benim kürkçü dükkanım o :)
Macrocenter ve bazı migroslarda varNerde var o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?