Şampuan ve Saç Kremleri EN İYİ ŞAMPUAN BUDUR

_lara

eşimi çok seviyorum!
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2010
229
1
66
Ankara
Yıllardır market raflarında görüp almadığım ve tesadüfen kullandığım şampuan: Blendax.
Arkadaşımdayken kullandım. Arkadaşım içine bir kapak çam terebentin yağı ve bir kapak çörekotu yağı da katmış. Bu halini denedim. Saçlarım şekil olarak çok daha düzgün ve parlak durdu. Aldım, yağsız hali de aynı etkiyi verdi. Yakında yağları da ekleyeceğim.
MÜKEMMEL.

Yıllardır market raflarında görüp almadığım ve tesadüfen kullandığım şampuan: Blendax.
Arkadaşımdayken kullandım. Arkadaşım içine bir kapak çam terebentin yağı ve bir kapak çörekotu yağı da katmış. Bu halini denedim. Saçlarım şekil olarak çok daha düzgün ve parlak durdu. Aldım, yağsız hali de aynı etkiyi verdi. Yakında yağları da ekleyeceğim.
MÜKEMMEL.
saçlarının yapısı nasıl canım ?
bide hangi blendax bir sürüüüü çeşiti var ki

en iyi şampuan olarak yeni tanıştığım bir ürün olan remolent şampunı tereddüt etmeden önerebilirim...çok başarılı ve benzersiz bir şampuan ...

ben kerastase ve bıoxın öneririrm.bıoxını saç kremı ıle kullanmak şartıyla ama :)

ben Revox derim ,kozmetik gruba girmemesi gerekiyor bence ,saçımı çok hızlı uzattı ve reklamlardaki gibi dolgunlaştırdı çünkü seyrek ve ince telliler

blendaxtan memnun musunuz kızlar yağlı saçlar için olanı merak ediyorum

MÜKEMMEL.
bu şekilde saçlar daha da yağlı olmuyor mu?

bence sampuana hıc bulasmayın
ılla sampuan kullanacaksanız sulfatsız kullanın
hepsı aynı
ıcındekıler kısmına baktıgınızda en cok yazı hangısınde varsa onda daha fazla gereksız zımbırtı var demektır
kımyasal kımyasaldır arkadaslar

ben şuna karar verdim biz yağlı şaçlıların durumu aynı bir şampuan alıyorum bir kaç kullanımda yarıyor sonra eski haline dönüyor ,ben artık üşenmeden unutmadan her yıkamadan sonra maşrapaya sıcak suyun içine 4 çorba kaşığı sirke koyup saçımı son su olarak onunla yıkıyorum bekletiyorum ve durulamıyorum sanırım işe yaradı hatta sanki saç rengimi yani boyamın rengini açıyor gibi geldi

kızlar ogranix -kerastas -Nashi serileri arasında kararsizim .. ozellikle argan ve dokulme karsiti serileriyle ilgileniyorum ki tahlillerde bir eksiklik de cikmadi ( d vitamini kotu , cinko olcturemedim )

1.webp 2.webp ben bu şampuanları seviyorum.en sevdiğim şampuanlar bunlar.:KK37:

Ben en pahalisinida kullandim en ucuzunuda.en beyendim.ipek orkide ozlu oldu.hem yikarken sacimin sakinlestigini hissediyorum arindigini hissettiriyo.hemince bi formu var.sacimi deterjanla yikiyomusum gibi hissetmiyorum.hem ucuz 5.90 TL.sacimin isteklerini yerine getiriyo.bu yonuyle guzel bi sampuan.akayalisini.menekse lisini ve orkide ozlu sunu tavsiye ederim.gercekten sacimi suanda yikadim.mis gibi orkide kokuyo harika:KK36:

Back
X