Şampuan ve Saç Kremleri En iyi şampuan ve saç kremi hangisi????

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bütün şampuanları denedim diyebilirim bitkisel olanlar saçımı yapış yapış ediyo şekli kayıyo resmen. bence saçlar dökülüyosa bunu şampuanla falan durdurmak imkansız. benim yıllardır saçım dökülüyo bir tanesi bile işe yaramadı. sadece elseve ve gliss biraz iyi geldi. saç kremi tercihimde bu iki markadan yana ama saç kremini saçın ortalarından uçlarına doğru sürmek gerekiyo. saç derisine temas edince yağlanma ve dökülme yapıyo.:21:

haaa bi de kuaförümün tavsiyesi saçı sıcak suyla yıkamamak lazımmış hatta banyonun sonunda saçlarımıza soğuk suyla şok etkisi yaratmak gerekiyomuş. benim saçlarım ince telli ve çabuk yağlanan cinsten..:21:

25 sayfayıda hiç üşenmeden tek tek atlamadan okudum ama ne yazıkki hala bir karara varmış değilim :( syoss kullanıyordum başlarda mükemmeldi sonradan kazık gibi yapmaya başladı saçlarımı ve kaşınmaya başladı. offff ne kullanamacağım ben şimdi ? sanırım eve gidince wella pro serisini alıcam syossuda artık çöpe atarım herhalde :)

Şampuan seçimi tıpkı yüz için krem seçimi gibi kişiden kişiye değişir..ve bence çok memnun olduğunuz bir ürün bile bir süre sonra saçlarınızı bozmaya başlar..sebebini çözemedim hala ama arada şampuan değiştirmek şart..ben loreal professional kullanıorum absolit.çokda memnunum..bu ürün sadece kuaförlerde satılıyor

bugüne kadar o kadar çok şampuan kullandım ki... ama gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki en memnun kaldığım özellikle saç kremi olarak dermokil oldu... deneyin mutlaka derim pişman olmazsınz :21:

bugüne kadar o kadar çok şampuan kullandım ki... ama gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki en memnun kaldığım özellikle saç kremi olarak dermokil oldu... deneyin mutlaka derim pişman olmazsınz :21:

dermokil şampuan kullandım bende ama o kadar da memnun kalmadım. Güya masum bir şampuan ama iceriği diğerlerinden farklı değil.Zararlı maddeler onda da var. Tavsiyem bazı yağ karışımından olan sabunlar alerji yok, dökülme yok, kepek yok yani bitkisel olduğundan risk yok.Bugüne kadar sacımı deneme tahtası olarak kullanan biri olarak söylüyorum :34:

dermokil şampuan kullandım bende ama o kadar da memnun kalmadım. Güya masum bir şampuan ama iceriği diğerlerinden farklı değil.Zararlı maddeler onda da var. Tavsiyem bazı yağ karışımından olan sabunlar alerji yok, dökülme yok, kepek yok yani bitkisel olduğundan risk yok.Bugüne kadar sacımı deneme tahtası olarak kullanan biri olarak söylüyorum :34:

tabiki her ürün herkese iyi gelecek diye bir şey yok mesela senin bahsettiğin sabunlarda benim saçıma iyi gelmiyorlar. bu nedenle doğru ürün seçimi ve en önemlisi doğru kullanmak gerekli. şampuanların hepsi kimyasal içerkli hatta bitkisel denilenlerde bile mutlaka olduğunu düşünüyorum. :37:

Don unders nude sampuan ve sac kremini kullanıyorum, saclarimdaki yaşlanma süresini uzattı ve yumuşacik yaptı. Cok memnunum tavsiye ederim ancak benim saclarim boyasiz bunu söylemek isterim..

25 sayfayıda hiç üşenmeden tek tek atlamadan okudum ama ne yazıkki hala bir karara varmış değilim :( syoss kullanıyordum başlarda mükemmeldi sonradan kazık gibi yapmaya başladı saçlarımı ve kaşınmaya başladı. offff ne kullanamacağım ben şimdi ? sanırım eve gidince wella pro serisini alıcam syossuda artık çöpe atarım herhalde :)

canım bende uzun süre araştırmıştım ama şuan şanpuanımı buldum diyebilirim.tamamen doğal bileşiminde sülfat,tuz ve zararlı kimyasallar yok.bende ilk alırken biraz tereddüt ettim ama şuan iyiki kullanıyorum diyorum.şampuan kullanırken köpürmüyor ve kokmuyor.ama 3-4 yıkamadan sonra saçların ipek gibi oluyor.yani benim öle oldu.yağlanmayı ve kepeklenmeyide azaltıyormuş.benim öle sorunum olmadığı için bilemicem.yani bir dene derim.doa kozmetik ten aldım ben bu şampuanı.istersen doa kozmetik topiği altındaki yorumları okuyabilirsin.
ben burayı okuyarak karar verip aldım.ve şuan çok memnunum.benim önerim bu yönde canım...

Ben de saçlarım açma işleminden sonra yandığığ için her duyduğumu aldım. Novacrin magic aldım ama hiçbir faydasını göremedim. Amway şampuanının kullnadım ama o şampuan eğer su fazla kireçli değilse ve saçlarınız fazla yıpranmamışsa saçlarınızda etkili. Şu an alterna serisini deneyeceğim. Geçen limangoda indirimdeydi 1 kglık narım şampuanını, saç kremini ve saç iksirini aldım. Saç iksiri harika bir ürün. Gece boyunca saçta kalması gerekiyormuş. Şampuanı sanırım sülfatsız, fazla köpürmüyor normal şampuanlar gibi. Ve de saçları kayganlaştırmıyor. Saç kremi ise harika bir şey. O kadar yumuşak yapıyor ki. Bayıldım ben. Bugün yine aynı siteden yapılandııcı saç maskesini dolaşık saç açıcı spreyini ve de bukle belirgenleştirici kremini aldım.
Daha önce kuaförümün nem yükleme serisi olarak vermiş olduğu 3 ürün vardı. Onlar da çok süper. MArkası revlom. Sadece kuaförlerde satılıyor. ŞAmpuanı harika ve çok hoş kokuyor. Saç maskesi ve banyodan sonra sürülen yağı var. Bany odan sonra sürülen yağı da çok süper bişey. ben üç ürün için 168 tl ödemiştim. Kullanmaya kıyamadığım için 1 sene gitti onlar bana.
Eğer şaçlarınınz çok yıpranmışsa salon bakımı da şart bence. ben iki haftada bir gittiğim zamanlar saçlarım daha bi kendindeydi. Tabi sonra kestirince boş yere bakıma para vermeyeyim dedim ama sonuç yine aynı:5:

johnson baby kullanıyorum..krem olarak da A plus güçlendirici ..
memnunum ..

elseve en iyisii uzamayan saçların uzadı belimde şuan tavsiye ederim gerçekten bide yılan yağı kullanyrm durulama suyunada elma sirkesi ekleyin mükemmel oluyooo :)

yeniliklere açık biri olarak neredeyse birçok şampuanı denedim eğer dökülme sorununuz yoksa bitkisel şampuan asla önermiyorum saçları kazık gibi yapıyor saçın kendi yapısı serttir kullandığımız ürünler saç telini sararak yumuşamasını korunmasını sağlar o yüzden bitkisel zırvalarına hiç inanmıyorum ben yaklaşık bir yıldır hiçbir market ürününü kullanmıyorum saçıma hepsini attım Kerastase kullanıyorum serumu maskesi kremi hepsi kerastase ve çok ama çok memnunum saçlarımın kalitesi arttı ilk başta dökülme yapıyor değişimden dolayı ama şuan çok sağlıklı saçlarım boyamın canlı ve kalıcı olmasını saglıyor gerçekten verilen parayı hakediyor ama önemli olan kendinize en uygun seriyi bulmanız bu çok önemli iyice araştırıp öyle almak lazım çünkü çok çeşidi var.

Bitkisel şampuanda zararlı maddeler yok diye denedım.Kokusu nefis bir şampuan aldım. bır cok cesıt denedım ama onu kokusundan almıstım. İlk yıkamada dolgun gosterdı 2.de dökmeye basladı. Zaten sert yapısından dolayı hıc dokulmese tararken yıne kopuyor..
Gliss hayranıyımdır ben vanılyamsı kokularından dolayı..Ama en iyisi ıstedıgı kadar kımyasal olsun yıne de pantene..

Back
X