sena teşekkürler.sürekli takip ettiğim bir sayfaydı ama linkleer çalışmayınca dediğin gibi tarihin karanlık bir sayfası haline dönmeye başlamıştı.çok güzel bir topic.ezine ye de cok teşekkürler.tariflerinin devamını merakla bekliyoruz ezinecm bir çanakkaleli olarak
buda daha şimdi yaptığım kokostarlarım
tarifi.......
2 yumurta birinin akı iç harcın içine konacak
1 paket margarin
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
1 su bardağı pudra şekeri
aldığı kadar un......sade olanın içine portakal kabuğu rendesi koydum çok güzel tat vermiş
iç harcı.........
1 su bardağı pudra şekeri
1 yumurt akı
1 su bardağı hindistan cevizi
ben 2 kaşık dövülmüş fındıkta koydum........
yapım aşamasınıda anlatmama gerek yok herhalde hem az malzeme hemde çok kolay görüntüsüyle tadıyla çok güzel olan bir kurabiye yanlız ben tarifi hangi siteden aldığımı unuttum kusuruma bakmasınlar
kızlarrrr sizden rica ediyorum bana profitörl gibi bi tatlı lazım..arkadaşlarımı alıcam bayramdan sonra davete..Bildiğiniz herkesin beğendiği çikolatalıda olabilir yaş pasta tarzındada olabilir..günleridir aradım taradım öyle bişeye denk gelmedim..Bekliyorum Canlarım:öptüm..
arkadaşlar bu topikle ilgilenen ve beni merak eden herkese teşekkürler...ben burdayım sizi takip ediyorum,ama topikte yapabildiğim ve de sevdiğim çoğu şeyi paylaştım,sanırım misyonumu tamamladım ,şimdilik uzaktan takipçinizim..artık eskisi kadar kk ya da giremiyorum zaten.bu aralar malum yaz ve ramazan yoğunluğu,ekimden itibaren de yeniden öğrencilik ve dersler başlıyor..tabi bunlar mazeret belki de,şu sıralar içimden gelmiyor ne kk ne de çeşit çeşit yemekler..ilgim değişti sanırım biraz..daha çok maneviyata yöneldim ramazanın belki de yaşadıklarımın etkisiyle..vaktimi yemek, temizlik yerine, hatim başladım onunla filan değerlediriyorum daha çok..uzun lafın kısası benden bu kadar...hepinizi seviyorum ve çok öpüyorum...
Ezine; gezinirken ismini görünce çok sevindim ve heyecanlandım.Kendine iyi bak.
canım benim sağol,ben de seni gördüğüme sevindim..yüzümde mesajını okuyunca bi gülümseme belirdi,teşekkürler..öpüyorum seni..
ezine seni burada görmek ne güzel arkadaşım,eskisi kadar çok fazla takılamasamda fırsat buldukça KK ya özellikle bu topiğe uğruyorum yeni arkadaşlar yeni tarifler eklenmiş baya hepsi güzel değişik tarifler , bende artık pek yeni tarif kalmadı:)))buradan takip etmeye devam edecem görüşmek üzere...
ben de aynı senin durumundayım canım benim..genelde takipçiyim yani artık..e belki de bu kadar tarif yeter bunlar bi denenip yorumlansın da..çok öpüyorum seni..
Umarım BU LINkLER çalışır.
Ezineciğim, eğer bu yeni linkler çalışırsa, sen bir ara konunun ilk mesajında bunu belirt istersen. Ben bu topikte artık daha fazla link kalabalığı olmasın diye yeni bir topik açtım. Linkler çalışırsa ne ala, çalışmassa da o topik tarihin karanlık sayfalarına gömülür gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?