En iyi sonuç veren hamilelik testi markası nedir acaba

turuncu9

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2023
34
3
1
27
Hızlı test mi daha iyi sonuç verir yoksa erken gebelik test mi ? Bugün 35 gün oldu adet olmayalı ve iki üç kere şüpheli ilişki oldu bir hafta önce kan verdim hcg 5 çıktı tekrar test için erken mi sizce

Hcg 5 hamileligin ilk haftalarında oluşan değer diye biliyorum 1 hafta üstünden geçtiyse gebelik varsa mutlaka değeriniz artmıştır bence verin test

Hızlı test mi daha iyi sonuç verir yoksa erken gebelik test mi ? Bugün 35 gün oldu adet olmayalı ve iki üç kere şüpheli ilişki oldu bir hafta önce kan verdim hcg 5 çıktı tekrar test için erken mi sizce
Evde normal bir kaset test ile dahi çıkar. Erken gebelik almana gerek yok. Kaset test daha doğru sonuç verir

Bence gebesiniz şuan hangi testi yaparsanız çıkar

Kan değerin 5 se yükselebilir bi kaç gün daha bekleyip tekrar kan ver bence ama kaset testler erken gebelik testlerinden daha iyi bence tabi.. sağlıkla ilerlesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…