Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
En iyi sonuç veren hamilelik testi markası nedir acaba
Hızlı test mi daha iyi sonuç verir yoksa erken gebelik test mi ? Bugün 35 gün oldu adet olmayalı ve iki üç kere şüpheli ilişki oldu bir hafta önce kan verdim hcg 5 çıktı tekrar test için erken mi sizce
Hızlı test mi daha iyi sonuç verir yoksa erken gebelik test mi ? Bugün 35 gün oldu adet olmayalı ve iki üç kere şüpheli ilişki oldu bir hafta önce kan verdim hcg 5 çıktı tekrar test için erken mi sizce
Kan değerin 5 se yükselebilir bi kaç gün daha bekleyip tekrar kan ver bence ama kaset testler erken gebelik testlerinden daha iyi bence tabi.. sağlıkla ilerlesin inşallah