Tüp Bebek Merkezleri en iyi tüp bebek doktoru hangisi?

Merhaba hanimlar bende haziran ayinda tüp bebek planliyorum nasipse. Erkek infetilitesinde en iyi merkez sizce neresi? Umut, Eurofertil, IVI bu merkezlerden hangisini secmeliyim karar veremiyorum

Canım sana kesinlikle İstanbul Tüp bebek Merkezini öneririm.
Aynı sorundan muzdariptik ve ilk denemde bebişimiz oldu hayatım.
Ben de sana orasını öneriyorum.
Sorun olursa yardımcı olabilecegim seve seve cevaplarım.

Tüp bebek konusunda Kadıköy şifa hastanesi tüp bebek merkezini öneriyorum
Dr.Birgül sarıkamış ve Dr. Engin enginsu bu konuda bir numara ayrıca hastanenın dogum hastanesi olarak ıstanbulda tek oldugunu söyleyebilirim
ben ikinci denemede kadıköy şifada 2009 nisan ayında oğlumu kucagıma aldım.
Rabbime şükürler olsun
Emek harcayan , yardımcı olanlardan Allah razı olsun

1 senedir kızımla vakit gecirmenin dayanılmaz mutlulugunu yasıyorum tabi öncesinde de hamileligimin:)
Buna bana önce allah sonra da istanbul tüp bebek merkezinden Aret Kamar verdi.
E bence baslıgın cevabı olarak en iyi tüp bebek doktoru aret Kamar derim:)

Merhabalar,
Tüp bebek için en iyi doktor bence Prof. Dr. Bülent Tıraş'tır.Bir sürü tanıdığım tüp bebek tedavisi için doktor doktor gezdiler. Sonuç defalarca tüp bebek denemesi, bir sürü iğneler ve çoğunlukla hüsran oldu. Ben Dr. Bülent Tıraş'a gittim ve ilk transferden sonra hemen hamile kaldım. Tüp bebek tedavisi esnasında da en ufak bir problemle de karşılaşmadım. Kendisi işinde çok başarılı ve çok tecrübeli bir doktor. Türkiye'nin her yerinden ve yurt dışından bir sürü hastası başarılarını duyup geliyor. Tecrübe ve başarılarının yanında aynı zamanda çok da insancıl, mutevazi ve hastalarıyla çok ilgilenen bir doktor. Normalde birçok merkezde bu kadar ilgiyle karşılanmazsınız. Ama Bülent Bey ve ekibi çok güleryüzlü, çok ilgili, ve tüm süreçte size destek oluyorlar. Ben kesinlikle tüp bebek yaptırmak isteyenlerin hiç başka merkezleri dolaşmadan İstanbul Maslak Acıbadem'de Dr. Bülent Tıraş'a gitmelerini tavsiye ederim.

Ben prof.dr bülent urman ın kontolu altında tedavi gördüm arkadaşlar . Sizlerede tavsiye ederim iyi bir doktor :)

allahım yardımcımız olsun. bu tedavilerden sonra sonuc nedir? umarım basarmıssınızdır.. ben yeni baslıcam. denizli'den gelicem allah nasip eder ve bir hastaneye karar verirsem.... asm dediler iyi diye.. birde acıbadem tam tesekküllü son aletlere sahip oldugunu duydum. bunlar ne kadar önemli bilmiyorum. tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum.... 35 yasındayım ve daha da gec kalmak istemiyorum. sigorta karsılamıyor benim tedavimi... ama fiyat konusuna da takılı degiliz cok sükür..... allah herkese gönlündekini nasip etsin insallah...

Haklısın canım araştırmak çok önemli. Doktor kadar merkezin embriyoloji laboratuarının da kalitesi çok çokkk önemli ama bunu çok kişi atlıyor maalesef. Bahçeci ekibi Almandan ayrılıp kendi yerlerini açmış. Ben Bahçecide tedavi gördüm ve şu an ALLAHIMA binlerce kez şükürler olsunki hamileyim. Ama dediğin doğru eğer tutmasaydı da yine şükredecektim. Sonuçta doktor ve merkezde bi yere kadar ALLAHIN dediği oluyor ama tedavi süresince içim çok rahattı. her gün neler neler duyuyoruz insanların başına neler geliyor.. doğru insanlarla karşılaşmak gerçekten çok önemli. iyi bi araştırma sonrası tedaviye başlamak gerek zaten zor bi süreç daha da zorlaştırmamalı.

kesinlikle İstanbul Tüp Bebek Merkezi Ozan Özolcay bence mükemmel ötesi bir doktor kesinlikle gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim. güler yüzü insanı rahatlatan tavırları herşeyiyile mükenmmel bir doktor

Hem laboratuar kalitesi hem de Aret Bey'in rahatlatan ve sorun çözen tavrı açısından bence de kesinlikle istanbul tüp bebek merkezi.

Herkezin dr kendine iyi ve guzel gelir ama ben okadar yer gezdim ve iki kere baska yerde yaptirdim hic memnun kalmamistim ama canim doktorum prof dr ismail cepni hem calisanlar hem kendisi. Harika sorulari dinler sabirli ve iyi bir prof cok sukur ilk once allah daha sonra dr sayesinde 2 yasinda bir kizim ve simdi indan kalan dondurulmuslarimla trkrar hamileyim cok sukur tavsiye edecgim tek dr istanbul yesilkoy international hastanesinde

Allahım ondan ve tüm ekibinden razı olsun.. Tam 10 yıllık evlat hasretimiz sona erdi. 3.denemede kavuştuk oğlum ARAS'ıma... Soranlara tavsiye ederim Bahçeci kliniğini ve özellikle Mustafa Bahçeciyi. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah...

Kızlar ben Bahçeci Fulyada tedavi görüyorum ve doktorum Güvenç Karlıkaya.. Harika ötesi bi doktor bi kere çok titiz işini asla şansa bırakmıyor. eğer bi sorun görürse tedaviyi diğer aya erteliyor. bizlere beklemek zor geliyor biliyorum ama sizin gönlünüze asla bırakmıyor. Şuanda bebişim nerdeyse 3 aylık olcak... Güvenç bey ve ekibine sevgiler.....

Allahım evladına uzun ömürler versin inşallah canım. Ayrıca Mustafa Bey'e de sonsuz saygılar... Başarısını klinikteki kalabalıktan anlıyorum kendisiyle tanışma fırsatım olmadı ama bikaç kez gördüm yürürken falan tüm hastaları selamlayıp geçiyor çok tatlı bi doktor ayrıca çok hareketli birine benziyor :))

arkadaşlar bende bahçeci ekibinden dr erbil yağmur beyin hastasıyım. kendisi mükemmel bir doktor 16 yıldır evlat hasreti çekiyoruz 10.tüpbebek denememde erbil bey sayesinde 16+5 günlük hamileyim.rabbim herkese yaşatsın 16 yıl sonra yaşadığım mutlulukta payı olan dr erbil yağmuru herkese tavsiye ediyorum

Son düzenleme:

Merhaba arkadaşım,

Gözünaydın olsun ve hamileliğin hayırlı olsun inşallah :)) BEnde Mustafa Bahçecide tedavi gördüm ve hamileyim... Allah tüm Bahçeci ekibinden razı olsun inşallah bu mübarek kandil gününde Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin :))

Son düzenleme:

cnm tebrik ederim:))) Bayagı deneme yapmmişsın diyorsun, Senin yaş ve sorun neydi cnm? Bahçecikte ilk denemen miydi?
Tebrikler tekrar, saglıkla kucagına al bebişi:)

ben 6 yıllık evliyim..yanlıs tanı ve tedaviler yüzünden çok zaman kaybedip çok acılar çektim,şimdi ikizlerimi bekliyorum:)))levent bey harika bir insan her şeyden önce
tiüp bebek ticareti değile tüp bebek tedavisi gördüm adam gibi..kesinlikle herkese öneriyorum..burdan yazarsanız ulasım ve iletişim için yardımcı olurum

Son düzenleme:
yengem memorial şişlide yaptırdı NUR DOKUZEYLÜL e ilk denemede tuttu
inanılmaz memnun kaldı ve çok seviyo bende gittim gördüm süper iyi güler yüzlü bi kadın
şuan kendisi doğum izninde ama kısa bi süre içinde tekrar dönücek
kendisi doğum izninde olmasına ragmen yengem hamile ayrı bi doktoru olmasına ragmen istediği zaman nur hanımı arıyo ve çok rhat konuşuyo çok insancıl çok iyi bi bayan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…