Tüp Bebek Merkezleri en iyi tüp bebek doktoru hangisi?

galiba burda tek sorunlu kadin benim arkadaslar, baksaniza hepinizin eslerinde sorun var bizde ise sorun bendecok üzücü ya

nilaycım hiç üzülme ,sorun sende olsa ne farkedecek eşinde olsa ne farkedecek.ya da ne değişecek.o yüzden kendini hiç üzme ve moralini yüksek tut.

sizde haklisiniz ama insan kendini suclu hissediyor,esim baskasiyla evli olsa cocugu olacak ama benim yüzümden olmuyor.belki görüsürüz hastanelerde siz nezaman ve nerde basliyorsunuz hazel ve papatya?

sizde haklisiniz ama insan kendini suclu hissediyor,esim baskasiyla evli olsa cocugu olacak ama benim yüzümden olmuyor.belki görüsürüz hastanelerde siz nezaman ve nerde basliyorsunuz hazel ve papatya?

canım ben bruksel tupbebek merkezını yucel karamanı dusunuyorum ama hazırana kadar fıkrım degısır mı bılemem.ama kasımdan berı cok arastrdım ve en aklıma yatan yucel bey oldu.bızım erkek ınf. ve esının 700 bın spermı olan bır arkadas sımdı evladını kucagına aldı yucel bey sayesınde bu bana umut oldu.sanırım kadın ınf. de de cok ıyıymıs.cok ıyı arastr oyle gıt derım canım.bırkac yer belırle ve hepsıne gıt gorus ve oyle karar ver derım .Rabbim senınde yuzunu guldursun canım en kısa zamanda.

Son düzenleme:

Canım seni çok iyi anlıyorum Biz de sorun bende Senin düşündüklerinin aynısını ben de düşünüyordum Ama şimdi hamileyim Umut tüp bebekte ulun beyde tedavi gördüm

canım bırde bruksel tupbebek merkezınde dıkkatımı ceken bısı oldu.hastaların % 90 ının dondurulmus embrıyosu oluyor ve yıne % 90 inin 5. gun blastokıst embrıyosu olmus.cok ınceledım her sayfayı .bu guzel bısı ve dondurulmuslar dondurma ve cozdurmede saglam kalırsa sans daha cok .ben daha hıc ne bruksel tup bebek merkezıne gıttım nede yucel karamanı gordum.(tabı TV de gordum)ama bayagı umut oldu bana.

sende sorun ne pekı?bendede hersey cok yolundaydı son 3 ay adetım duzensızlesmeye basladı.mutlaka adet oluyorum ama 3 ay once 31. gunde oldum,ondan sonrakı ay 29. gunde bu ay da 23. gunde.benım normalde 25 gunde gelırdı adetım hıc şaşmazdı gunu.neden boyle oldu anlamadım?cts dr. a gıtcem,cunku bugun adet oldum(( neden boyle oldu anlamadım.hem bu ay yumurta takıbı yaptrcam ılacla belkı tupe gerek kalmaz.

Son düzenleme:

ya canim gidip bizzat yüzyüze görüsmek isterim ama ben almanyada kaliyorum,ve okadar zamanim yok zaten bu ayin ortasinda adetimin ilk günü gelecegim esim ve yengemle,ilk görüsmemizde esim olacak sonra igne sudur budur alacak beni yerlestirip tekrar geri dönecek isi dolayisiyla ben yengemle kalacagim yumurta toplamasina gelecek sonra yine.embryolar yerlestirildikten sonra söyle bir 5-6 gün dinlenip öyle dönmeyi planliyorum allah nasip ederse.

bende sorun polikistik over sendromu,düzenli adet oluyorum ben ama yumurta ziplamam olmuyor sanirim,haplarimi düzenli almazsam erkek hormonlarim felaket cikiyor.ben iki kez kendiligimden hamile kaldim ama ikiside dis gebelik maalesef ve sag tüpüm alindi ve nedense sagimdaki yumurtaligimda calismiyor artik hic ufaldi.

Canım seni çok iyi anlıyorum Biz de sorun bende Senin düşündüklerinin aynısını ben de düşünüyordum Ama şimdi hamileyim Umut tüp bebekte ulun beyde tedavi gördüm

ilk denemendemi tuttu cok seviniyorum hamile kalanlari duydukca tebrik ederim allah kucagina almayi nasip etsin.

ilk denemendemi tuttu cok seviniyorum hamile kalanlari duydukca tebrik ederim allah kucagina almayi nasip etsin.

Canım iki aşılama denedik olmadı ilk tüp denememde hamile kaldım Bende de sorun pcos ayrıca prolaktin hormonum yüksek İnşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun

insallah canim sagol.

nilaycım bende umuta gidiyorum,doktorum ulun bey.bizde ki sorun her ikimizde de.benim yumurtalar azalmış ,eşiminde sperm var ama morfoloji sıkıntılı.ama ben doktorumdan çok memnunum.ona çok güveniyorum.sanada tavsiye ederim.buraya gelmeden önce 1 kez aşılama yaptık,öncesinde de birkaç ay yumurta takibi felan.bizim de ilk denememiz.herşeyden önce inanmak lazım ,ben inanıyorum.Önce Allahın izniyle ,sonrada umuttaki ekibin sayesinde ,umarım mutlu sona ulaşıcaz inşallah.sanada tavsiyem kafanı çok karıştırma ,inan ben hiç diğer merkezlere bakmadım ,sormadım bile kimseye .bahçeciye gidecektim ,avrupa yakasında oturmama rağmen karşıyı seçtim.bazen bazı şeylere nasıl karar verdiğini anlamazsın ya benimkide onlardan biri.o yüzden sende çok düşünme.kararını ver.ve çok mutlu ol:))

Merhaba arkadaşlar ben buraada çok yeniyim ben de tüp bebek denemesi yaptıracağım Dr. Ozan Özolcay'a gidiyorum. Gerçekten çok iyi ve pozitif bir doktor

ben de yeni üyeyim Dr. Ozan Özolcay'a gidiyorum ve çok ilgili bir doktor. Şu an İstanbul Tüp Bebek Merkezi'nde görev yapıyor:92:

bende kararimi verdim artik CEM DEMIREL diyorum.insallah olumlu haber verebilirim hepinize.sizinde olumlu haberlerinizi bekliyorum.

Mai nasil gecti testin pozitif ciktimi canim?cok merak ediyorum cevap yazarsan sevinirim.olmadiysada üzülme bir dahakine insallah.

Araştırmalarım doğru çıktı ve umut tüp bebek merkezi benim için doğru merkez oldu

Allaha şükürler olsun eşimden sperm bulundu ve transfer işlemim pazartesi günü yapıldı artık bekleme süreci
Sonuç ne olursa olsun umut tüp bebek merkezi derim

Son düzenleme:

Turkal senin adına çok sevindim,inşallah herşey gönlünce olur .Eşin ve sen mutlu sona ulaşırsınız....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…