galiba burda tek sorunlu kadin benim arkadaslar, baksaniza hepinizin eslerinde sorun var bizde ise sorun bendecok üzücü ya
sizde haklisiniz ama insan kendini suclu hissediyor,esim baskasiyla evli olsa cocugu olacak ama benim yüzümden olmuyor.belki görüsürüz hastanelerde siz nezaman ve nerde basliyorsunuz hazel ve papatya?
sizde haklisiniz ama insan kendini suclu hissediyor,esim baskasiyla evli olsa cocugu olacak ama benim yüzümden olmuyor.belki görüsürüz hastanelerde siz nezaman ve nerde basliyorsunuz hazel ve papatya?
canım ben bruksel tupbebek merkezını yucel karamanı dusunuyorum ama hazırana kadar fıkrım degısır mı bılemem.ama kasımdan berı cok arastrdım ve en aklıma yatan yucel bey oldu.bızım erkek ınf. ve esının 700 bın spermı olan bır arkadas sımdı evladını kucagına aldı yucel bey sayesınde bu bana umut oldu.sanırım kadın ınf. de de cok ıyıymıs.cok ıyı arastr oyle gıt derım canım.bırkac yer belırle ve hepsıne gıt gorus ve oyle karar ver derım .Rabbim senınde yuzunu guldursun canım en kısa zamanda.
canım bırde bruksel tupbebek merkezınde dıkkatımı ceken bısı oldu.hastaların % 90 ının dondurulmus embrıyosu oluyor ve yıne % 90 inin 5. gun blastokıst embrıyosu olmus.cok ınceledım her sayfayı .bu guzel bısı ve dondurulmuslar dondurma ve cozdurmede saglam kalırsa sans daha cok .ben daha hıc ne bruksel tup bebek merkezıne gıttım nede yucel karamanı gordum.(tabı TV de gordum)ama bayagı umut oldu bana.
sende sorun ne pekı?bendede hersey cok yolundaydı son 3 ay adetım duzensızlesmeye basladı.mutlaka adet oluyorum ama 3 ay once 31. gunde oldum,ondan sonrakı ay 29. gunde bu ay da 23. gunde.benım normalde 25 gunde gelırdı adetım hıc şaşmazdı gunu.neden boyle oldu anlamadım?cts dr. a gıtcem,cunku bugun adet oldum(( neden boyle oldu anlamadım.hem bu ay yumurta takıbı yaptrcam ılacla belkı tupe gerek kalmaz.
Canım seni çok iyi anlıyorum Biz de sorun bende Senin düşündüklerinin aynısını ben de düşünüyordum Ama şimdi hamileyim Umut tüp bebekte ulun beyde tedavi gördüm
ilk denemendemi tuttu cok seviniyorum hamile kalanlari duydukca tebrik ederim allah kucagina almayi nasip etsin.
insallah canim sagol.
merhaba arkadaslar ben yeni üye oldum.
ben tüp bebek yaptirmak icin türkiyeye gelmek istiyorum biraz arastirdim ve dr.LATIF KÜPELIOGLU(medicalpark bahcelievler) ile dr. CEM ÖZER`in(memorial atasehir) arasinda kaldim ve birde dr. ISMAIL CEPNI var(acibadem international).bunlarda tedavi yaptiran varmi? hangisi daha ilgili alakali bilemiyorum.yardimci olursaniz sevinirim.
Semra Hoca ve Ekibi Memorial Hastanesi...Benim tedavimi o ekipten Nur Dokuzeylül Hoca yaptı...Mükemmel bir insan...Hep pozitif ve çok güler yüzlü...Hastanede , doktorlarda , hemşirelerde hepsi bir bütün olarak süper + en önemlisi Laboratuar kendi bünyesinde ve en iyilerin başında geliyor...Kesinlikle size tavsiye ederim...Ben şuan gün sayıyorum 6 martta test yaptırcam..Transferım oldu...Olurya bir aksilik olur tutmazsa kesinlikle doktorum yada hastanem kötüydü diyemem..Şansım yokmuş derim ve 2. denememide yine Memorial da yaptırırım
ben öğle çok uzun şeyler yazmayacağım
şuan tedavideyim eşim mikro tese olacak
ben bu konuyu çok ama çok araştırdım doktorun iyi olduğu kadar ekibinde iyi olması gerekiyor
[sıze="3"]dr.emre bakırcıoğlu
dr.süleyman tosun
umut tüp bebek merkezi[/sıze]
Araştırmalarım doğru çıktı ve umut tüp bebek merkezi benim için doğru merkez oldu
Allaha şükürler olsun eşimden sperm bulundu ve transfer işlemim pazartesi günü yapıldı artık bekleme süreci
Sonuç ne olursa olsun umut tüp bebek merkezi derim
amin canım sanırım aynı merkezdeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?