En iyisi görüşmemek !!!

amaaan neler olmuş bende görüşmeyi kesme diyorum en iyisini yapmışsın aramazlar inşallah bundan sonra ne diyeyim allah ıslah etsin kayınvalideni

valla hic takmayin... hem evliliginizi yipratmayin, hemde sagliginizi hemde annenizi,,, yazik kadincagiz nekar üzülüyordur. esinin yaninda oldugunu hissettirmesi cok güzel birsey. sana bu yeterde artar bile canim!

Merhabalar bir problemimi sizlerle paylaşmak istedim.sorun ise eşimin ailesi evlendiğimizden beri bize maddi ve manevi anlamda hiçbir destekleri olmadıkları gibi eşimle aramızı bozmaya çalışıp beni hiç istemediler evleneli 1.5 sene oluyor eşimle şuanda bir bebeğimiz olsun istiyoruz ancak olmuyor ne diyeyim herşeyin hayırlısı allahtan tedavi görüyorum.Eşim geçen ay işinden ayrıldı ve bir süre evde vakit geçirdi.Destek olurlar mı dedikçe köstek oluyorlar yeni bir işe girdi çokşükür ve bu ay geç maaş alacak bende kendi memleketimde kendi annem eşim ve ben oturuyoruz kendimize küçük bir dünya kurduk.alyanslarımıza kadar herşeyimizi kendi annem aldı ve babam vefat etti ben küçükken yani politika olsun diye düğünüme geldiler.Neyse fazla uzatıp sıkmayayım sizleri, bir süredir görüşmüyorduk zaten gurbetteler sırf eşimin ailesidir diye üzülmesin diye görüşmeye başladım fakat anladım ki bize zarar veriyorlar sadece bize dokunmayan yılan bin yıl yaşasın deyip sevgi ve saygı bekliyorlar.Bu ay sıkışınca bir miktar para istedi eşim ve yok demişler.en azından oğlum ne yapacaksın sıkma canını deyip destek olabilirler ne bileyip bu zamana kadar hiçbir beklentimiz olmadı ilk defa birşey istedik şimdide saygı bekliyorlar düğünümün ertesi günü eşimle aramızı bozmaya çalışan insanlardan ne bekleyebilirim allah annemi eşimi başımdan eksik etmesin
:1closedeyes::1closedeyes: tatlım boş verrrrrr hiç kafanı takma inan bizde aynen sizin gibiyiz aslında onların benle hiç bir sorunu yok ama onlarda bize hiç bir şekilde destek olmadılar durumları olduğu halde bende çok sorun yaptım ama şimdi bizde görüşmüyoruz ve sen çok şanslısınki uzaktalarmış benimkiler bir alt sokağımda ama olsun dediğin gibi en iyisi görüşmemek boş verrrrrr takma :sm_cool::sm_cool:

Back
X