gerçekten bunu birebir yaşadım ve doreden eşime aldığım parfümün 1 hafta çıkmadığını gördüm...
sıktığı tişörtü bilerek 1 hafta yıkamadım ve dolabına koydum..
eşim tişörtünü her giydiğinde sanki parfümünü yeni sıkmış gibi kokuyordu..
çevremde dore parfümlerini kullanan herkesten aynı sözleri duyuyorum..
gerçekten çok kalıcı, tavsiye ederim..
şimdi bende doreden kendime uyan bir parfüm almayı düşünüyorum..
burdan reklam yapsam nolucak arkadaşım?
doreye yeni başladımve ürünleri hoşuma gidiyor memnunda kalıyorum..
bunuda paylaşmaktan neden çekineyim bana söyler misin?
ne gibi bir çıkarım olabilir
ha bu arada ben kk da yeni üye değilim haberin olsun..
banane senin yeni üye olup olup olmaman senin ya ben burda düşüncemi söyledim bana reklam yapıyosun gibi geldi ve belirttim yoksa naparsan yap yani:umursamaz:
banane senin yeni üye olup olup olmaman senin ya ben burda düşüncemi söyledim bana reklam yapıyosun gibi geldi ve belirttim yoksa naparsan yap yani:umursamaz:
takip eder gibi mi af buyurdelikafaduldendore dore diye bissürü konu açarsan ilgimi çeker tabi hem nezaket kurallarından bahseden sen mi abuk subuk diyosun kimin nezaketli olduğu belli oldu hem ben gayet olgunum yavrucum be sana kalmadı yaşımı sözlerimi yargılamak
takip eder gibi mi af buyurdelikafaduldendore dore diye bissürü konu açarsan ilgimi çeker tabi hem nezaket kurallarından bahseden sen mi abuk subuk diyosun kimin nezaketli olduğu belli oldu hem ben gayet olgunum yavrucum be sana kalmadı yaşımı sözlerimi yargılamak
o yüzden mi iki dore konusundan da bana yazıp duruyosun kendini savunarak dore ürünleri ve dore deki parfümler çok kalıcı konularını da ben sana hatırlatırım ayrıca ne halin varsa gör yasempatiksalakcinnipolemiğe girmicem seninle artık
o yüzden mi iki dore konusundan da bana yazıp duruyosun kendini savunarak dore ürünleri ve dore deki parfümler çok kalıcı konularını da ben sana hatırlatırım ayrıca ne halin varsa gör yasempatiksalakcinnipolemiğe girmicem seninle artık
doğrudur mutlaka...
ama benim çevremde olupta dore parfümlerini kullananlar çok kalıcı olduğunu söylüyorlar..
buna eşimde dahil.. yani bende dahilim :)
memnunuz şuan da.. dediğim gibi 1 hafta çıkmadı eşimin kullandığı parfüm..
ama eşimin kullandığı parfüm ağır bi kokuydu. yani tam erkek kokusu..
belki de ağır olduğu içindir. hafif kokular daha uçucu olabilir.