Kendini beğenmiş, hep kötü algılanıyor ama... Şahsen burda kendimi görmek isterdim :)
Kendini beğenmiş insanın, özgüvenine hayranımdır hep. Çok ciddiyim. Keşke ben de olabilsem diye düşünürüm hep. Ama ben biri bana iltifat edince kızarıyorum !
Yani kötü anlamda bakmayın bence . Kazen filan da kendini beğenmiş bence, Laale de öyle ... Kendinden emin kişilikler yani bu insanlar. Seviyorlar kendilerini, cümleleri net ve sert ! İçlerinden ne geliyorsa ....
Ben oyumu Tryamour 'a verdim mesela. Onun yorumlarında her zaman bir özgüven vardır. Ayrıca kendisini severim de, dertleşmişliklerimiz çoktur.
Bu kategori de birinci olmayı isterdim
Kendini beğenmiş, hep kötü algılanıyor ama... Şahsen burda kendimi görmek isterdim :)
Kendini beğenmiş insanın, özgüvenine hayranımdır hep. Çok ciddiyim. Keşke ben de olabilsem diye düşünürüm hep. Ama ben biri bana iltifat edince kızarıyorum !
Yani kötü anlamda bakmayın bence . Kazen filan da kendini beğenmiş bence, Laale de öyle ... Kendinden emin kişilikler yani bu insanlar. Seviyorlar kendilerini, cümleleri net ve sert ! İçlerinden ne geliyorsa ....
Ben oyumu Tryamour 'a verdim mesela. Onun yorumlarında her zaman bir özgüven vardır. Ayrıca kendisini severim de, dertleşmişliklerimiz çoktur.
bu kategoride yer aldığım için mutluyumm benim kendime özgüvenimi takdir etmişler ki hem benım adımı verip bide oylarını bana kullanmışlar keşke birinci olsammmmmm kendime olan olağanüstü sevgimle bunu hakediyorumm
keri balım üstteki yorumları okursan anlarsın sana neden oy verdiğimi
bence senin kendine güvenin hava olarak alıglanabilir ama ajaakskkdjdjfkf(şair burda yalandan çarpılıyor)
dostum yalan söyleyemem burnun havalarda hep
çok kendini beğeniyosun panpa belki sana ders olur akıllanırsın diye oyumu sana verdim.
kendini beğenmiş ükela maymun
Kendini beğenmek güzeldir yerinde ve dozunda...
Burda adı geçenlerinde o dozu koruyup özgüvenle bunu farkettirdiklerini düşünüyorum.
Oy verdiğim kişiyi de takip ettiğim çok olur severim aslında
Yani kimse darılıp gücenmesin..
Bir kılıf da ben mi uydurmuş oldum
Ciddiyim ama ya
Kimine göre kötü bir kategori, kimisi daha yumuşak bir görüşle bakmış olaya.
Sağolun arkadaşlar.
Kötü düşüncelerle oy verilmişse benden önde olacak isimler var bence orada, onu da belirteyim.
Ama olabilir tabi. Net üzerinden de enerjimin tutmadığı çok insan var ne de olsa.
Saygı duyuyorum.
Ben burda oyumu kullanmamışım ama adayları pek tanımıyorum o yüzden oyumu kullanmam hata olur diye düşünüyorum.:44:.Ama iyi mi kötü mü onu bilemedim..:26: