Ahh bende öyleydim (mişim) bir zamanlar,KK şartları istesemde mütevazi ağır başlı Elossa'yı kaldıramıyor
Tabloya bakıp şu an en haz aldığım şey şu;
(bana göre) İyiler ve kötüleri bir araya getirip seçme hakkını veriyorum,farkında olmadan hepsini bir arada toplamayı başarmışım,istesem olmaz
sanırım uyku sersemi oy vermek iyi olmuyormuş, çok yanlış anladım, ausencia dedim, benim düşündüğüm yazdıklarını en beğendiğin tarzında bir şeydi, adaylara bakınca da kötü anlamda bir anket oldugunu düşünmemiştim.
sanırım uyku sersemi oy vermek iyi olmuyormuş, çok yanlış anladım, ausencia dedim, benim düşündüğüm yazdıklarını en beğendiğin tarzında bir şeydi, adaylara bakınca da kötü anlamda bir anket oldugunu düşünmemiştim.
Teşekkür ederim canım,beni anlaman cok hos...bende bu ankette bulunmaktan başka anlamlar cikarmiyorum zaten...
Su sitede benden mutlu huzur dolu giden evliligim mutfak hunerlerim haric kimse beyanda bulundugumu goremez,hakli olarak bunlarlada ovunurum yani...ama insanlar buna alisik olmadigindan ters tepiyor simarik ukala bi kadin gibi kabul edip bide ettiriyorlar...guluyorum geciyorum maksat eglenmek ya
En'ler yarismasindan bir konuyu okumadan oy vermisim burda. Sonra o konuyu okuyunca icimden gecen aday degisti. Ama oy vermis bulundum malesef. Gercekten de kendini begenmisligin bu kadari...
En'ler yarismasindan bir konuyu okumadan oy vermisim burda. Sonra o konuyu okuyunca icimden gecen aday degisti. Ama oy vermis bulundum malesef. Gercekten de kendini begenmisligin bu kadari...