- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.173
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nerdee kızzz nerdeeBence yemek olayında övüyon
nerdee kızzz nerdeegel bakayım sen şöylee.
deliii.. hiçte övünmem sadece yaparım atarım topiğimee.. napam seviyorum değişik şeyler yapmayıBilmiyom aklımda öyle kalmışsın sen övüngeç diye![]()
cute bencede sen beğen kendiniyıne bı gıcık kategorıylen aranızdayım :)
arkadaşlar ben kendimi begenmiş övünçmüyüm bilemem ama ben kendimi severim .
Psikolojimi bozamam yani ay yüzümde sivilcemi var aman yarabbim çirkinmiyim demedim demem . sizde sevin kendinizi
öperim
neyse olayı çözdüm hatta havaya girdimburaya isimleri kim yazıyo yaf piskolojim bozulmak üzere:)
artık kara listemdesin bebeyim bunu sen istedin
Kiz sorma senle beni kim yazdi bende merak ettim haaa beni ha beenii bende soktayimartık kara listemdesin bebeyim bunu sen istedinsıra adımı kim verdi onları bulup topuklarına tıkşıınn
![]()
artık kara listemdesin bebeyim bunu sen istedinsıra adımı kim verdi onları bulup topuklarına tıkşıınn
![]()
oysa etliye sütlüye karışmam yani beni avatarı nebileyim nicki güzel olana vermeleri gerekir bu başlıkta övünmek gibi olmasında ikiside güzel yaniKiz sorma senle beni kim yazdi bende merak ettim haaa beni ha beenii bende soktayimsoktan guluyorum.bakk
![]()
benim haberim bile yoktu övünmek gibi olmasınay valla ben değilim
ben en ısınamadığınız üyelere aday gösterdim onunda biri çıkmış zaten
olsun bi enin olur fenamı![]()
çok güzel kara listeye alırım diyorsun yaniartık kara listemdesin bebeyim bunu sen istedinsıra adımı kim verdi onları bulup topuklarına tıkşıınn
![]()
evt.övünmek gibi olmasın amançok güzel kara listeye alırım diyorsun yani![]()