- 9 Eylül 2007
- 21.428
- 66.420
- 1.123
Bir an gözünde canlandı itiraf et![]()
o benim adayımdı bizzat yüksek lisans yapan doktor olaraktan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir an gözünde canlandı itiraf et![]()
Yazını okurken su içiyordum püskürdüm
beni güldürdün ya Allah'da seni güldürsün bacım
![]()
Senin böyle olduğunu bilmiyordum oyumu Ayşe'ye vermezdimhadi sen neysela benim nerem övüngeç
hep şu kibirli tanımımdan kaybediyorum ben :/ bir de sarı uzun saçlarım, yeşil gözlerim ve 1.82 lik boyumdan
![]()
Herkes kendi adayına oy versino benim adayımdı bizzat yüksek lisans yapan doktor olaraktan![]()
Haklısın bacımbari adaylığımın hakkını vereyim guru guruya gitmeyeyim![]()
He beni de yazıvermişleray sende varsın![]()
hadi sen neysela benim nerem övüngeç
hep şu kibirli tanımımdan kaybediyorum ben :/ bir de sarı uzun saçlarım, yeşil gözlerim ve 1.82 lik boyumdan
![]()
Kime sormuştu ya ?
Profil fotondaki sen misin ? Yok dedi karşı taraf . Hmm bende ilk kez KK da benden güzel biri var diyecektim falan dedi Ayşe.
Tabii ki Ayşe.
He beni de yazıvermişler
Genelde hep beraber yazılmışız her yere ofis, çete bunlar çete![]()
![]()
Halkın her kesimine hitap ediyorsak demekValla heryerde varsiniz :) cherry ve sephora da. alakasiz basliklarda. neyse aysenazdan size sira gelmez![]()
Hep değilim,arada bakıyorumNasil ya sen de hep bdvdesin
Valla bence arkadas gercekten guzel de bunu fazla dile getirdiginden bu meshurlugu yoksa normal bir tip
Halkın her kesimine hitap ediyorsak demek
İşin esprisi bir yana herkesin hakkı tabii ki istediğini istediği yere yazmak. Kimseye neden yazdın diyemem, hazzetmiyordur, öyle düşünüyordur yazmıştır.