Shanna
ismin var ya surekli bana iltifat eder beni begendigini soyler baskalarinada oyle sagolsun sirf kendini begenmis bir insanda olmayan bir ozellik baskalarini ovmek hic aklima gelmezdi seni burda gormek
Shanna
ismin var ya surekli bana iltifat eder beni begendigini soyler baskalarinada oyle sagolsun kendini begenmis bir insanda olmayan bir ozellik baskalarini ovmek hic aklima gelmezdi seni burda gormek
Ben güzele güzel derim
Hele senin gibi hem kendisi hem kalbi güzelse
Benim için burda hangi kategoride aday gösterildiğim önemli değil , pek takılmıyorum zaten düğün telaşesinden
Ben güzele güzel derim
Hele senin gibi hem kendisi hem kalbi güzelse
Benim için burda hangi kategoride aday gösterildiğim önemli değil , pek takılmıyorum zaten düğün telaşesinden
Bibi birde aysenaz hanimefendi tip fakultesineustun zekasindan dolayi OSS ile alinmisti herkes onun mukemmelligini gordugu icin senin ygs-lys ye girmene gerek yok demisler
Bibi birde aysenaz hanimefendi tip fakultesineustun zekasindan dolayi OSS ile alinmisti herkes onun mukemmelligini gordugu icin senin ygs-lys ye girmene gerek yok demisler
Bana dediki tip fakultesine oyle herkesi almiyolar ossde derece yaptim oyle girdom ilk 100e girdim gibi bir sey soyledi
Oysaki tip fakultesine girmek icin ygs ve lysye girmek lazim. Oss liseye gecis sinaviydi eskiden hahaayaahay
Bana dediki tip fakultesine oyle herkesi almiyolar ossde derece yaptim oyle girdom ilk 100e girdim gibi bir sey soyledi
Oysaki tip fakultesine girmek icin ygs ve lysye girmek lazim. Oss liseye gecis sinaviydi eskiden hahaayaahay