Anket En Kendini Beğenmiş/Övüngeç KK Üyesi

En Kendini Beğenmiş/Övüngeç KK Üyesi

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Shanna ismin var ya surekli bana iltifat eder beni begendigini soyler baskalarinada oyle sagolsun sirf kendini begenmis bir insanda olmayan bir ozellik baskalarini ovmek hic aklima gelmezdi seni burda gormek

Shanna ismin var ya surekli bana iltifat eder beni begendigini soyler baskalarinada oyle sagolsun kendini begenmis bir insanda olmayan bir ozellik baskalarini ovmek hic aklima gelmezdi seni burda gormek
Ben güzele güzel derim
Hele senin gibi hem kendisi hem kalbi güzelse
Benim için burda hangi kategoride aday gösterildiğim önemli değil , pek takılmıyorum zaten düğün telaşesinden

Ben güzele güzel derim
Hele senin gibi hem kendisi hem kalbi güzelse
Benim için burda hangi kategoride aday gösterildiğim önemli değil , pek takılmıyorum zaten düğün telaşesinden
valla ne biliyim canim 5 senedir tanisikligimiz var egolu davranislar hic yasamadim sende

Bibi birde aysenaz hanimefendi tip fakultesineustun zekasindan dolayi OSS ile alinmisti herkes onun mukemmelligini gordugu icin senin ygs-lys ye girmene gerek yok demisler
Canim simdi nobetteyim ama sen inanmamakta israrcisin.
Hep tip mi istemistin zamaninda?
Olsun. Herkes doktor olamaz bosver.

Ovunulecek bir hayatimiz var da ovunuyoruz napalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…