• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Kötü Karar Boşanmak mı?

Gecmis olsun bi sure zorlanirsin ama sonra belki eskisinden mutlu olursun oyuzden yasamadan iyi mi kotu mu bilemeyiz umutla kal

Zor olacağını biliyorum. Henüz çok küçükler bide.. Biri bir buçuk yasında diğeri 2 aylık bile olmadı henüz..
Baş belası alkol. İradesiz bir eş. Ne yaptıysam olmadı.

en kotu karar, mutsuz eden karardir.. bu; evlilige devam etmek de olabilir, bosanmak da.. yasadiklariniza bagli..
evlilik boyu elden gelen fazlasiyla yapilip, yine de olmamissa, ic rahatsa, galiba karar dogrudur.. uzulmek de normaldir.. bu, kararin yanlis oldugu anlamina gelmez her zaman..
Allah yardimciniz olsun..

Son düzenleme:
Çocuklarım konusunda asla pişman değilim ama tahmin edebileceğiniz gibi ikinci gebeliğin bütün önlemlerimize rağmen oldu. Allahin mucizesi o bana.
Sadece yorgunum. Anlatacak çok şey var aslında. Yolum uzun biliyorum. Ve çok zor olacak onu da biliyorum.
Yarın evi birimizin terk etmesi gerekecek. Umarım gider.
Nasıl bir yol izlenen gerek bilmiyorum. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Tek bildiğim ben elimden gelen herşeyi yaptım. İçim rahat.

Çocuklarım konusunda asla pişman değilim ama tahmin edebileceğiniz gibi ikinci gebeliğin bütün önlemlerimize rağmen oldu. Allahin mucizesi o bana.
Sadece yorgunum. Anlatacak çok şey var aslında. Yolum uzun biliyorum. Ve çok zor olacak onu da biliyorum.
Yarın evi birimizin terk etmesi gerekecek. Umarım gider.
Nasıl bir yol izlenen gerek bilmiyorum. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Tek bildiğim ben elimden gelen herşeyi yaptım. İçim rahat.

Arkadaslarinda dedigi gibi bazi durumlarda bosanmak en dogru karar olabiliyor. Kimse bosanmak icin evlenmiyor elbette, fakat evlilik yürümüyorsa mutsuzsaniz huzursuzsaniz uzatmanin anlami yok.

Zordur bosanma kararini almak. Bir cok kadin cesaret edemiyor, cocuklari ve cevreyi bahane edip kendilerini mutsuz bir hayata mahkum ediyorlar malesef.

Hakkinizda hayirlisi olsun. Insallah kararinizin arkasinda durup kendinize yeni bir hayat kurarsiniz.

Yikilip biten bir yuva benimki gibi :'( rabbimyardimciniz olsun sizinde . cok zor

Ben anlayamadım, boaşndınız mı yoksa boşanma kararı mı aldınız?

Anne olmak.......
Suan oturup hüngür hüngür aglıyasım var.. Bagırıp cagırasım kırıp dökesim var...
Sen burda derdini hhiç tanımadıgın kişilerle paylasırken o Allah biliryatahında rahatca uyuyo belkide alkolden sızmıs bi yerlerde kafayı toplamaya calısıyodur...
Afff affff ben bu aralar cok duygusalım...
Allahım sana cocuklarına sabır versin... İnşallah rabbim bundan sonra hayatını güzel geçirmen için önüne güzel seryler sunar.. Bosanmak en kötü karar degil.. Bişeyleri bitirmek bazı seyleri baslatmaktır..
Bizi için klavyenin ucundakı insansın.. Bize konusmak yazöak düşünmek cok kolay.. Ama dualarımız seninle...
Hakıkında hakkınaızda hayırlısı olsun

Zor iki çocukla bu kararı almak ama.

Ewliliğiniz bu şekilde ise neden 2.çocuğuda yaptınız ki?

Olan çocuklara oluyor maleseff..

Alkol kötü bir illet...

Eşinizde istiyor mu boşanmak peki?

Ailenizde arkanızda mı bu arada?

Boşanırsanız 2 çocukla nerde yaşayacaksınız?

Ew kendinizinse eğer bence o gitsin ewden siz çocuklarınızın ve kendi düzeninizi bozmayın...

Burda kim ne yazsa bos. Gercekleri yasananlari bir tek siz biliyorsunuz. Allah bagislasin ikinci bebisi ama Allah verdi surpriz oldu demekle olmuyor. Madem alkolik koca var bir degil on onlem alip ikinci bebek olmamaliydi. Okuyan diger arkadaslar icin yazdim bunu. Ve calisiyor musun? Ev sana mi ait? Esin nafaka verebilecek mi? Esin takintili mi seni rahatsiz eder mi? Ve ailen destek mi? Daha onlarca soru var.. Senin psikolojini hic hesaba katmiyorum bile. Ben de bosanmis biriyim tabiki kolay olmuyor. Sana tek tavsiyem once mantikli düşün ne yapacagina karar ver. Allah yardimcin olsun.

Boşanmak gerekiyorsa boşanmak gerekiyordur.
Evet zor bir şey ama devamı daha can yakıcı olabiliyor evliliğin.
Hakkında hayırlısı olsun.

Zor olacağını biliyorum. Henüz çok küçükler bide.. Biri bir buçuk yasında diğeri 2 aylık bile olmadı henüz..
Baş belası alkol. İradesiz bir eş. Ne yaptıysam olmadı.
Kiyamam sana ben... :( hic sakin oyle dusunme elbet kotu bi imtihan ama dusunsene arkadasim hayatta hersey esmi ? O evde huzurun yoksa alkol aliyorsa cocugunu saglikli buyutebilecegin bi esin yoksa o evlilikten ne hayir gelir ki ? Iki kasi iki kara gozu icin mi..? Belki sen bunun mukafatini ilerde alicaksin belkide obur dunyada alicaksin bilemezsin ki.. Bu dunya gecici arkadasim dusunsene Allah istemese suan nefes bile alip veremeyiz o istemese hic bisey olmaz dimi.. Senin her ser gordugunde bir hayir var arkadasim bunu gormek isteyen gorur.. Klasik laflardan cok ben senin icini rahatlatmak istedim.. Rabbim hakkinda en.hayirlisi ne ise onu versin esinede ihsan etsin.. Kimbilir belki duzelirsiniz Ismi azam duasini okumani tavsiye ederim

Geçmiş olsun ... iyice düşünmüş ve kendin çocukların için en doğru kararı vermiş olmalısın. ..kolay olmayacak mutlaka ama üstesinden gelebilirsiniz. ..kendiniz ve yavrulariniz için yine yeniden bambaşka bir hayat kurabilirsiniz. ..güçlü olun. ..bunu yaşayan tek kişi olmadığınızı bilin. ..
inşallah bundan sonra çok mutlu olursunuz. ..Allah iyi insanlarla karsilastirsin. ..

Back
X