- 15 Mart 2014
- 18
- 0
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kolestonun 1 numarası net simsiyah ayakkabı boyası gibiEn koyu akmayan, yapay gibi duran saç boyası hangisi acaba bilen var mı? istediğim koyuluktaki rengi siyah hint kınası ile yapabilir miyim? mesela bu resimdeki gibi???? marka ve numara önerilerinizi bekliyorum
akmıyordur umarım. çabuk akıyor diye duydumÇok korkuncmus, koleston un boyaları net renk veriyor o markadan bak bence
hımm deneyeyim bi o zaman. teşekkür ederimkolestonun 1 numarası net simsiyah ayakkabı boyası gibi
bende koleston hakkında öyle düşünüyorum ama siyah konusunda emin olamadım.O kadar koyu boya bakmazsa ayıp eder heheh
Ama koleston en akmayan boya bence
koleston 2 numara ile boyamıştım hiç akmadı simsiyahbende koleston hakkında öyle düşünüyorum ama siyah konusunda emin olamadım.
Kim bilir 1 numarası nasıldr 2 numara öyle olduysakoleston 2 numara ile boyamıştım hiç akmadı simsiyah
kabus gibiydi
kabusdan bi sonrasıKim bilir 1 numarası nasıldr 2 numara öyle olduysa
Ben 3.4 koyu kestane boyadıgım halde akmıyorsa 2si 1i hayal etmesi bile korkunçkoleston 2 numara ile boyamıştım hiç akmadı simsiyah
kabus gibiydi
evet 4 bile simsiyahBen 3.4 koyu kestane boyadıgım halde akmıyorsa 2si 1i hayal etmesi bile korkunç
Ama koyu renk her zaman iyidir :)evet 4 bile simsiyah
hımm ben çok sıkılmıştım hiç sevmiyorumAma koyu renk her zaman iyidir :)
Doğrudur canım, bazen bende sıkılıyorum ama açık rengin akması solması vs uğraşmak hiç bana göre değil, üşenirim benhımm ben çok sıkılmıştım hiç sevmiyorum
evet akıp renk değişmesinden sıkıldım bu yüzden kökten koyu renge gidiyorumDoğrudur canım, bazen bende sıkılıyorum ama açık rengin akması solması vs uğraşmak hiç bana göre değil, üşenirim ben
ay bi deneyeyim saç boyadan yandığı için o kadar korkunç gelmiyor bana artıkkoleston 2 numara ile boyamıştım hiç akmadı simsiyah
kabus gibiydi
deneyebilirsin tam bir siyah oluyoray bi deneyeyim saç boyadan yandığı için o kadar korkunç gelmiyor bana artık