En küçük ayrıntısına kadar hamilelik belirtinizz 😊

Pptykz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2020
130
8
13
Sadece hamile olanlar belirtileriniz nelerdi ? Ve ya doğum yapmış anneler 😊

Kirpiklerim uzamış ti göğüslerim ağrıyordu uykum vardı sıcak basıyor du rüyamda görüyordum eşim rüyasında erkek bebek olduğunu gördü bende test aldığımı gördüm aldık yaptık hamileydim 🤗

Adet olacak gibiydim her zamanki gibi belim karnım ağrıyordu arada bulantı gibi oluyordu hava değişimi demiştim üşüttüğümü düşünmüştüm. göğüslerim çok ağrıyordu regl olmadan önce hiç ağrımazdı aaa demek böyle ağrıyormuş demiştim cahillik işte😂 hiç geçmeyen saati saatine olan asla şaşmayan reglim 1 gün geçince dedim hava değişimindendir (ki hiçbir zaman böyle birşey yaşamadım) gecikmenin 3. günü artık dedim bende birşeyler var 😂 asla hamileliğe yormadım o ay regl olayım da doktora gideyim diyordum 1 yıllık evliydim

Adet olacak gibiydim her zamanki gibi belim karnım ağrıyordu arada bulantı gibi oluyordu hava değişimi demiştim üşüttüğümü düşünmüştüm. göğüslerim çok ağrıyordu regl olmadan önce hiç ağrımazdı aaa demek böyle ağrıyormuş demiştim cahillik işte😂 hiç geçmeyen saati saatine olan asla şaşmayan reglim 1 gün geçince dedim hava değişimindendir (ki hiçbir zaman böyle birşey yaşamadım) gecikmenin 3. günü artık dedim bende birşeyler var 😂 asla hamileliğe yormadım o ay regl olayım da doktora gideyim diyordum 1 yıllık evliydim
😂🤗

Canimmm bendede bel karin agrisi ayni adet olucakmis gibi o yuzden umudumu yitirdm ama gogus agrisi yorgunluk istahsizlikta var hafif mide bulantisida amaa bel karin agrim ayni adet agrisi oncesi o yuzden umudm yok

2016 ekim ayında hamile kalmıştım. Hamilelik belirtileriyle ilgili bir topicte günlerce konuşmuş herşeyi paylaşmıştık. Yumurtalamadan sonra 10. Gün testle öğrendim. Beta hcg 9 du. Hiç belirtim olmadığını yazmışım o zamanlar. Hatta sivilcem çıktı adet olacağım demişim. Hatırladığım tek şey bir avmnin yemek katında acayip bir patates kızartması kokusu vardı ve ben aç olmama rağmen koca menüyü yemiştim. Adet olacağım zamana kadar herşey adet öncesi belirtilerdi. Sonradan belirtiler arttı. Çok farklı bişey olmamıştı farkedebileceğim. Hmm birde işte test yapmadan önceki gece başım inanılmaz ağrımıştı ve çamaşırıma hafiften kahverengi leke bulaşmıştı. Kızım 10 temmuzda 4 yaşına girecek.

Canimmm bendede bel karin agrisi ayni adet olucakmis gibi o yuzden umudumu yitirdm ama gogus agrisi yorgunluk istahsizlikta var hafif mide bulantisida amaa bel karin agrim ayni adet agrisi oncesi o yuzden umudm yok

Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin canım🙏 belirtiler bünyeden bünyeye değişiyor maalesef.. inşAllah bebeğin tutunmuştur

Sadece hamile olanlar belirtileriniz nelerdi ? Ve ya doğum yapmış anneler 😊
Benım acayıp derce gazım vardı yumurtlama donemındeydım hatta okdr coktukı kardesıme sureklı cok gazım var patlıcam dıyıp duruyordum . Bide o ay içimde bi nese vardı sanki melegımin gelıcegınu hissetmiştim . Adetıme bes gun vardı o gece hatrlıyorum cok fena sıcak basmıstı . Ertesi gunude kahverengi lekelenmem olmustu hatta adet oldum sanıp uzulmustum . Sonra baktım adete donmedı ara ara geldi . Kesıldı . Adetım daha gecmemıstı yemek yapıyordum sanki hafiften midem bulanır gbı oluyodu aclıktandır dıyodum . Karnımda yıne agrı vardı adet olucak gbı . Kaşlarımı sürekli duzeltmeme ragmen hep asagı bakıyordu onu hıcbızaman anlayamdım :) adetim bir gun gecıkti test yaptım hamıleydım . O gunden sonrada iştahım kesılmeye basladı . Sevdigim seyler i yememeye basladım . Bulantılarım 6 . Hafta asırı yogunlastı 12 . Haftaya kadr devam ettı . Bu arada lekelenmem de ara ara devam ettı ilac kullanıyorum onun için . En ince ayrıntısına kadar yazdım hakkınızda hayırlısı olması duasıyla ❤️

Yaa evet cok guzel y
Benım acayıp derce gazım vardı yumurtlama donemındeydım hatta okdr coktukı kardesıme sureklı cok gazım var patlıcam dıyıp duruyordum . Bide o ay içimde bi nese vardı sanki melegımin gelıcegınu hissetmiştim . Adetıme bes gun vardı o gece hatrlıyorum cok fena sıcak basmıstı . Ertesi gunude kahverengi lekelenmem olmustu hatta adet oldum sanıp uzulmustum . Sonra baktım adete donmedı ara ara geldi . Kesıldı . Adetım daha gecmemıstı yemek yapıyordum sanki hafiften midem bulanır gbı oluyodu aclıktandır dıyodum . Karnımda yıne agrı vardı adet olucak gbı . Kaşlarımı sürekli duzeltmeme ragmen hep asagı bakıyordu onu hıcbızaman anlayamdım :) adetim bir gun gecıkti test yaptım hamıleydım . O gunden sonrada iştahım kesılmeye basladı . Sevdigim seyler i yememeye basladım . Bulantılarım 6 . Hafta asırı yogunlastı 12 . Haftaya kadr devam ettı . Bu arada lekelenmem de ara ara devam ettı ilac kullanıyorum onun için . En ince ayrıntısına kadar yazdım hakkınızda hayırlısı olması duasıyla ❤
Yaa evet cok guzel yazmıssınız😍Allah bağışlasın inşallah

Back
X