Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah bağışlasınHiç belirttim olmadı adet gecikmesi dışında 12haftalık oldu yeni yeni hissediyorum hamile olduğumu
Allah bağışlasınKirpiklerim uzamış ti göğüslerim ağrıyordu uykum vardı sıcak basıyor du rüyamda görüyordum eşim rüyasında erkek bebek olduğunu gördü bende test aldığımı gördüm aldık yaptık hamileydim![]()
Allah razı olsunAllah bağışlasın![]()
Adet olacak gibiydim her zamanki gibi belim karnım ağrıyordu arada bulantı gibi oluyordu hava değişimi demiştim üşüttüğümü düşünmüştüm. göğüslerim çok ağrıyordu regl olmadan önce hiç ağrımazdı aaa demek böyle ağrıyormuş demiştim cahillik iştehiç geçmeyen saati saatine olan asla şaşmayan reglim 1 gün geçince dedim hava değişimindendir (ki hiçbir zaman böyle birşey yaşamadım) gecikmenin 3. günü artık dedim bende birşeyler var
asla hamileliğe yormadım o ay regl olayım da doktora gideyim diyordum 1 yıllık evliydim
goguslerim hassaslasti. ve esim farketmisti goguslernde bo tuhaflk var sen hamilemisin demistiSadece hamile olanlar belirtileriniz nelerdi ? Ve ya doğum yapmış anneler![]()
Yaa ne kadar güzelgoguslerim hassaslasti. ve esim farketmisti goguslernde bo tuhaflk var sen hamilemisin demisti![]()
Maşallaho şimdi 6 yaşındazaman çabuk geçiyor... bide beyaz akıntım oldu onu desen hiç sallamadım akıntı işte bunları sonradan düşününce aaa belirtiymiş dedim
Canimmm bendede bel karin agrisi ayni adet olucakmis gibi o yuzden umudumu yitirdm ama gogus agrisi yorgunluk istahsizlikta var hafif mide bulantisida amaa bel karin agrim ayni adet agrisi oncesi o yuzden umudm yokAdet olacak gibiydim her zamanki gibi belim karnım ağrıyordu arada bulantı gibi oluyordu hava değişimi demiştim üşüttüğümü düşünmüştüm. göğüslerim çok ağrıyordu regl olmadan önce hiç ağrımazdı aaa demek böyle ağrıyormuş demiştim cahillik iştehiç geçmeyen saati saatine olan asla şaşmayan reglim 1 gün geçince dedim hava değişimindendir (ki hiçbir zaman böyle birşey yaşamadım) gecikmenin 3. günü artık dedim bende birşeyler var
asla hamileliğe yormadım o ay regl olayım da doktora gideyim diyordum 1 yıllık evliydim
Canimmm bendede bel karin agrisi ayni adet olucakmis gibi o yuzden umudumu yitirdm ama gogus agrisi yorgunluk istahsizlikta var hafif mide bulantisida amaa bel karin agrim ayni adet agrisi oncesi o yuzden umudm yok
Allah razi olsun insRabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin canımbelirtiler bünyeden bünyeye değişiyor maalesef.. inşAllah bebeğin tutunmuştur
Benım acayıp derce gazım vardı yumurtlama donemındeydım hatta okdr coktukı kardesıme sureklı cok gazım var patlıcam dıyıp duruyordum . Bide o ay içimde bi nese vardı sanki melegımin gelıcegınu hissetmiştim . Adetıme bes gun vardı o gece hatrlıyorum cok fena sıcak basmıstı . Ertesi gunude kahverengi lekelenmem olmustu hatta adet oldum sanıp uzulmustum . Sonra baktım adete donmedı ara ara geldi . Kesıldı . Adetım daha gecmemıstı yemek yapıyordum sanki hafiften midem bulanır gbı oluyodu aclıktandır dıyodum . Karnımda yıne agrı vardı adet olucak gbı . Kaşlarımı sürekli duzeltmeme ragmen hep asagı bakıyordu onu hıcbızaman anlayamdım :) adetim bir gun gecıkti test yaptım hamıleydım . O gunden sonrada iştahım kesılmeye basladı . Sevdigim seyler i yememeye basladım . Bulantılarım 6 . Hafta asırı yogunlastı 12 . Haftaya kadr devam ettı . Bu arada lekelenmem de ara ara devam ettı ilac kullanıyorum onun için . En ince ayrıntısına kadar yazdım hakkınızda hayırlısı olması duasıylaSadece hamile olanlar belirtileriniz nelerdi ? Ve ya doğum yapmış anneler![]()
Yaa evet cok guzel yazmıssınızBenım acayıp derce gazım vardı yumurtlama donemındeydım hatta okdr coktukı kardesıme sureklı cok gazım var patlıcam dıyıp duruyordum . Bide o ay içimde bi nese vardı sanki melegımin gelıcegınu hissetmiştim . Adetıme bes gun vardı o gece hatrlıyorum cok fena sıcak basmıstı . Ertesi gunude kahverengi lekelenmem olmustu hatta adet oldum sanıp uzulmustum . Sonra baktım adete donmedı ara ara geldi . Kesıldı . Adetım daha gecmemıstı yemek yapıyordum sanki hafiften midem bulanır gbı oluyodu aclıktandır dıyodum . Karnımda yıne agrı vardı adet olucak gbı . Kaşlarımı sürekli duzeltmeme ragmen hep asagı bakıyordu onu hıcbızaman anlayamdım :) adetim bir gun gecıkti test yaptım hamıleydım . O gunden sonrada iştahım kesılmeye basladı . Sevdigim seyler i yememeye basladım . Bulantılarım 6 . Hafta asırı yogunlastı 12 . Haftaya kadr devam ettı . Bu arada lekelenmem de ara ara devam ettı ilac kullanıyorum onun için . En ince ayrıntısına kadar yazdım hakkınızda hayırlısı olması duasıyla ❤