• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Soğuk Meze Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    577
  • Anket Kapalı .
Maşaallah canım :KK60:
Senin yapanın var yapmana gerek yok:KK60:
Sadece kendim yapsam benden umsasınlar diye herkese yaptırttım:KK70:
Eşim hurmaları kv ,görümce ve eltiye falan veririz dedi dedim herkese verildi yapsınlar dedim:KK70:Bu hafta gitti onlarada yaptırtmış:KK70:
Kk ya yazmıyorum artık deli sanmasınlar:KK70:
Yoksa bu yaz aaaa ben bunu kuruturum deyip gezdim:KK70:
Balkonda hala bir şeyler var:KK70:
Mısır,kuşburnu,yemişen ve ayva gibi:KK70:
Yaaa olur mu öyle şey,at hepsini görelim 😍
O da bir sanat,herkes beceremiyor (ben değilim kesinlikle)
Yapıcı değilim ben,bakıcıyım çok severim öyle hazırlara bakmayı :)

Herşeye ortaya atılmayın ben yaparım diye :KK12:
Sanki kıymet biliyorlar.arada yapın,az yapın bak nasıl kıymete biniyor :)
O 4 kavanoz için eşim 4 gün teşekkür etti bana.bende de bi havalar bi civalar,ay çok zordu o ne öyle belim ağrımış,ama sizin için değer diye diye :KK53:
Ya ben boş duramam 8 aydır kendime eğlence bulamıyorum:(
Belkide ondan kafayı bunlarla bozdum,kağ8t ,kesip yapıştırmayı seven gördünmü ben öyleyim işte:)
Boşa etkinlik yapamadım kurulara sardım:70:

Kız öyle deme valla marifet istiyo o kış hazırlıkları.ayarlarını tutturmak çok zor.suyu ayarla,tuzu ayarla,sıcaklığı ayarla kurutmalıkları git zırt pırt çevir,tozdan sakla,ayıkla,pakla :ruh:
Ben güneş salçası yapamıyorum balkon el vermiyor işte ben bu sene çok zorlandım valla bir süre sonra yapan da yapamıyor :(

Kız öyle deme valla marifet istiyo o kış hazırlıkları.ayarlarını tutturmak çok zor.suyu ayarla,tuzu ayarla,sıcaklığı ayarla kurutmalıkları git zırt pırt çevir,tozdan sakla,ayıkla,pakla :ruh:
Sonra sürekli kontrol et bir şey var mı diye ben birde seviyorum aaaa bunlar ne güzel şey diye:70:

Ya ben boş duramam 8 aydır kendime eğlence bulamıyorum:KK43:
Belkide ondan kafayı bunlarla bozdum,kağ8t ,kesip yapıştırmayı seven gördünmü ben öyleyim işte:)
Boşa etkinlik yapamadım kurulara sardım:KK70:
Ben de dikişe,boyamaya,aksesuara sardım kafayı :D
Son zamanlarda 2 haşema,2 unicorn,3 deniz kızı kostümü,1 panço,1 çanta,1 perde,1 yer minderi diktim :)

İşte o kadar ilgiliyim :) baktım olmuyolar doğru kurda kuşa :KK70:
O yüzden herkesin harcı değil,büyük emek var 😍
Benim en yakın arkadaşım var geçen bana geldi salça zamanı

Mutfağa girdi göz ucu ile hazırlıklara bakıyor aynı böyle 😒

Bunlar nerde duracak iyi hoş yapmışsın da diyor valla ben böyle yapamam yer kaplıyor para ile al daha iyi diyor :D

Back
X