• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Soğuk Meze Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    577
  • Anket Kapalı .
Benim en yakın arkadaşım var geçen bana geldi salça zamanı

Mutfağa girdi göz ucu ile hazırlıklara bakıyor aynı böyle 😒

Bunlar nerde duracak iyi hoş yapmışsın da diyor valla ben böyle yapamam yer kaplıyor para ile al daha iyi diyor :KK70:
Ben gelmiş olmayayım minik :D

Benim en yakın arkadaşım var geçen bana geldi salça zamanı

Mutfağa girdi göz ucu ile hazırlıklara bakıyor aynı böyle 😒

Bunlar nerde duracak iyi hoş yapmışsın da diyor valla ben böyle yapamam yer kaplıyor para ile al daha iyi diyor :KK70:
Para ile almak kolay mı:)

Zaten en yakın arkadaşıma çok benziyorsun ona sorsan evi hep batık ...bazen çaya çağırıyor evim batık ama diyor

Dedim senin evin en pis hali benim en temiz halim ...:KK70:
Evde fazlalık olur demesinden hemen anladım bana benzediğini :)
Aynı kafadayız çünkü.annemler verir bana kışlıklarımı,onda bile tek tek alırım evde fazlalık olmasın diye :)

Bak unicornlarıma 😍
Screenshot_20201104-151657_Photos.webp

Evde fazlalık olur demesinden hemen anladım bana benzediğini :)
Aynı kafadayız çünkü.annemler verir bana kışlıklarımı,onda bile tek tek alırım evde fazlalık olmasın diye :)
Geçen şurup atti çöpe gözümün önünde

Kız gönül atılır mı o dedim amannn bir daha yazar doktor dedi

Benim evde poşetlerle durur ilaç hap hatta eşim eczaneden alırken evde varmiydi diye sorar :D ..arkadaşım tutmaz :D

Geçen şurup atti çöpe gözümün önünde

Kız gönül atılır mı o dedim amannn bir daha yazar doktor dedi

Benim evde poşetlerle durur ilaç hap hatta eşim eczaneden alırken evde varmiydi diye sorar :KK70: ..arkadaşım tutmaz :KK70:
Atmam ama sağlık ocağına götürüp veririm.atmasın sakın söyle ona ihtiyacı olan çok insan var :(
Bir de Allah korusun bi çocuk alıp çöpten içebilir :(

Atmam ama sağlık ocağına götürüp veririm.atmasın sakın söyle ona ihtiyacı olan çok insan var :KK43:
Bir de Allah korusun bi çocuk alıp çöpten içebilir :KK43:
Eşim de öyle der tarihi gecikse icini dök de öyle at der ama arkadaş evde hiç bişey tutmuyor iki çocuğu olmasina rağmen odaları rafları cekmeceleri rahattır boştur yani

Back
X