En başarılı bulduğunuz ''Soğuk Meze Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    577
  • Anket Kapalı .
Öyle canım kıyamıyorum yapıyorum yine:)
Benimki küçükken annesini tehdit edermiş.Kek,börekyapmazsan şunu şunu yaparım diye Çok yaramazmış zaten
Bak yaa tehditin masumluğuna bak o zaman hiç kızdırmadan güzel güzel yapın istediklerini
Erik turşusu isteyen varmı annem göndermişti.
Afiyet olsunnn annenin ellerine sağlık
Onu bende girdum dün baktım içeriğe siyah havuctan yapılıyormuş bunu bende yaparım deyip bıraktım
Yaparsın seeeen çok beğendim ben yaa muhallebisinde de yoğun hindistan cevizi var çok güzeeeel
Gele gele aklına o mu geldi ,baklava künefe falan dururken
Eşimin de dediği gibi benim şerbetli tatlılarım biraz zayıf kukrimcim sütlü tatlı insanıyım ben

Şimdi yağ çekiyor

Off kalburabasti olacaktı şöyle yada peyniri akan bir künefe

WunderLost bir konu vardı gordun mü veli terörü diye
Okudum üzüldüm hocaya ya ama yorum yapmadım öğretmenlik konularında banlanıyorum genelde dengeyi iyi kurmak lazım veli de üstün değil öğretmen de. Öğrenci için el ele olmak gerek.

Okudum üzüldüm hocaya ya ama yorum yapmadım öğretmenlik konularında banlanıyorum genelde dengeyi iyi kurmak lazım veli de üstün değil öğretmen de. Öğrenci için el ele olmak gerek.
Abartan veliler var ama hocam ya ...ben bile bunaliyorim bazen yazdıklarını görünce

Abartan veliler var ama hocam ya ...ben bile bunaliyorim bazen yazdıklarını görünce
Evet mesela şey yazmış ya veli yazma ödevine bakmamışsın bakmayacaksan niye verdin diye ne kadar hadsizce bir davranış. Öğretmen kontrol edecek korkusuyla değil öğrenmek için yapması gerek onu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…