En başarılı bulduğunuz ''Soğuk Meze Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    577
  • Anket Kapalı .
Dün cocuklara ara ara 3 kere tatbikat yaptırdım evde... yaptırmadan önce söyledim normal oturuyorken ben deprem oluyor dediğimde herkes ne yapmak istiyorsa onu yapsın dedim ...bu ara depremle yatıyor depremle kalkıyorum

Öyle canım benim hicbisey kolay değil hele bu zamanda şu durumda. inşallah birgün sizin icin heryonden hayirli olacak biyere yerleşmek nasip olur.tabi buraya hep beklerim
Korona bitsin ,gezmeye gelirim belki seni de görürüm kahve içeriz boş olmaz şimdi birde etli ekmek glfalan yaparsin

Dün cocuklara ara ara 3 kere tatbikat yaptırdım evde... yaptırmadan önce söyledim normal oturuyorken ben deprem oluyor dediğimde herkes ne yapmak istiyorsa onu yapsın dedim ...bu ara depremle yatıyor depremle kalkıyorum
Bizde geçen eşimle.konustuk nabariz diye camdan atlariz en kısa yol diye kararlastiriyoruz yada masanın yani.
Konuşmak.lazm ama o an soğukkanlı olmak iste.. üstümüzde 20 apartman var ne tarafa gomulcez belli değil en iyisi dışarı.firlamak.yada cam önündeki masa yani

Masa altı tehlikeli imiş kuzum sabit eşyaların önünde yaşam üçgeni olusturcaksin .

Alt katsa atla ve uzaklaş en iyisi

Masa altı tehlikeli imiş kuzum sabit eşyaların önünde yaşam üçgeni olusturcaksin .
Masa yanı demek istedim.. ya en alt kattayiz bize orta katlar uygun değil bide dairede en güvenli.yerler kenar yerlermis cama yakın bulunuruz hiç olmassa.. camlardan atlariz ya da yani üstümüzde çok daire var

Kira değil kv lerin.keske mümkün olsa ama faktör büyük malûm
Eski olduguni anlatsan anlarlar dimi onlarda mi sizin oralarda
gözün aydın. neler aldın kız :)
Şarj aleti çocuklara atlet bir de oğlana kitap
Korona bitsin ,gezmeye gelirim belki seni de görürüm kahve içeriz boş olmaz şimdi birde etli ekmek glfalan yaparsin
Bana da yapacak bir gün beraber gidelim

Masa yani demek istedim.. ya en alt kattayiz bize orta katlar uygun değil bide dairede en güvenli.yerler kenar yerlermis cama yakın bulunuruz hiç olmassa.. camlardan atlariz ya da yani üstümüzde çok kat var
Bende birinci kattayim cikamazsak da kötü o kadar insan üstümüzde ay Allah'ım sen yazmamış ol

Bende birinci kattayim cikamazsak da kötü o kadar insan üstümüzde ay Allah'ım sen yazmamış ol
İşte belli olmiyor kadın izledim bugün iki kat yıkıldı ya binadan üst katı sağlam di sadece çocukları cam kiriklarindan sağı solu cizilmis kadın 4 çocukla sağ çıkmış enkazdan ney nasıl devrilecdk bilmiyoriz ki :/

Alt katsa atla ve uzaklaş en iyisi

Valla uykuda yakalanarak filan zaten bittik..
Rabbim korusun zaten hep o insanları düşündüm nabtilar diye.. amin inşallah felaketlerden korusun Rabbim bizim TOKİ lojmanlar sağlam diyorlar ama Van depreminse yikilmamis.. inşallah birşey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…